Ovogodišnji sponzori eSports arene

slide_16_9_-_1-6

Došlo je i vrijeme da vam predstavimo naše eSports sponzore! Zadnjih nekoliko godina, eSports arena se pozicionirala kao ključni dio Gamesa, a naši su se sponzori – M SAN Grupa i A1 Hrvatska –  pobrinuli za to da eSports arena ove godine bude u potpunosti opremljena.

M SAN Grupa kontinuirano širi spektar usluga i roba, a s obzirom na to da djeluje kao ovlašteni distributer vodećih svjetskih IT firmi, pruža i najširi asortiman proizvoda u regiji. Sponzorstvo M SAN Grupe uključuje pet partnerstva, odnosno pet sponzora na Gamesima, a to su: MSGW, MS, Microsoft, Philips i UVI. Računala se u M SAN Grupi  proizvode od sredine devedesetih godina, no 2005. godine potpisivanjem DOEM ugovora s Microsoftom i izgradnjom poluautomatizirane proizvodne linije, M SAN Grupa strateški se usmjerava prema izgradnji vlastitog brenda – MSGW. Sva računala koja nose oznaku MSGW proizvedena su u automatiziranom pogonu za proizvodnju informatičke opreme M SAN Grupe i prošla su mnogobrojne testove ispravnosti. MSGW računala zadovoljavaju i sve potrebne zahtjeve koje Microsoft postavlja za potpunu kompatibilnost ugrađenih komponenti s Windows operacijskim sustavom.

MS je još jedan brend M SAN Grupe koji objedinjuje proizvodnju i prodaju perifernih uređaja, kućišta, napajanja, dodataka i kabela. Uz tradiciju dugu 20 godina, uspješno posluje na hrvatskom tržištu i tržištima regije. Pri kraju 2020. godine, MS je predstavljen tržištu s potpuno novim prepoznatljivim vizualnim identitetom modernog, privlačnog i tehnološki osviještenog dizajna.

Moderne performanse monitora za naše gamere u eSport Areni Gamesa osigurala nam je također M SAN Grupa s Philipsom.

UVI svojim korisnicima omogućuje najbolje, a u ovom slučaju ergonomski dizajnirane stolice za sve turnire i igre na Gamesima. Ukočen vrat ili bolovi u donjem dijelu leđa nisu nešto što će naši gameri doživjeti jer udobnost i kvaliteta su prepoznatljive karakteristike UVI-a.

A1 Hrvatska dio je A1 Telekom Austria Grupe - vodećeg pružatelja digitalnih usluga i komunikacijskih rješenja u centralnoj i istočnoj Europi, s više od 27 milijuna korisnika u 7 zemalja. A1 Hrvatska ključan je igrač u razvoju 5G tehnologije, a kroz pružanje gigabitnih brzina na hrvatskom području omogućuje rast i razvoj kompletnog digitalnog sektora.

Povezivanje korisnika glavna je njihova misija, jer vjeruju da je tehnologija ključ koji nam otvara potpuno novi svijet – od prevođenja svih stranih jezika u samo nekoliko klikova, do pristupa kompletnoj ljudskoj povijesti i znanju, pa sve do uspostave poziva s drugog kraja svijeta. Povezanost nikad nije bila bitnija, ali i dostupnija, jer kao što nam poručuje A1 Hrvatska, tehnologija je taj nevidljivi član obitelji koji nam uvijek stoji na raspolaganju kad se želimo povezati s najdražima.

Sigurni smo kako će uz pokroviteljstvo mSAN-a i A1 Hrvatska ovogodišnja eSports natjecanja proći glatko.

Vidimo se u Umagu!

#readySTEMgo