Dodatni program

Beer pong

Iako je prošlo čak tri godine od kada smo zadnji put imali priliku organizirati beer pong na Gamesima, svejedno se sjećamo kako ste se redali za prijave. Za sve one koji ga od tada nestrpljivo očekuju i one koji nisu imali priliku sudjelovati 2019. imamo dobre vijesti!
Beer pong se igra u timovima od dvije osobe tako da pronađite prijatelja i prijavite se. Nemojte dugo čekati, imamo mjesta za 64 ekipe i brzo će se popuniti.

Voditelji: Mark David Vidović i Marko Kuzmić

Prijave su zatvorene.

Treasure hunt

Ako više volite aktivnosti na otvorenom, imamo nešto i za vas. Složite ekipu od max 5 članova i prijavite se za sudjelovanje u potrazi za blagom! Pripremili smo vam razne tragove kako bismo vam pomogli pronaći dugo izgubljeno blago. Nadamo se da ste snalažljivi jer će se protiv vas natjecati 14 drugih ekipa koje također žele biti one koje će prve stići do cilja.

Voditelj: Dino Avdić

Prijave su zatvorene.

Pikado

Bez obzira na to želiš li se zabaviti sa svojim društvom, upoznati nove ljude ili samo pokazati svoje vještine, imamo osjećaj da će pikado biti pravi pogodak za tebe. Igrat će se klasnični 501, a slobodnih mjesta je 32 pa zauzmi svoje i prijavi se.

Voditelj: Josip Šestak

Prijave su zatvorene.

STEM kviz

Ako često idete na pub kvizove, volite triviju ili jednostavno želite provjeriti svoje zanje i istovremeno se zabaviti, prijavite se na STEM Kviz. Pitanja će biti iz raznih područja, ali ne morate sami znati odgovore na sve! Na kviz se možete prijaviti u grupama od 2 do 4 člana i natjecati se za prvo mjesto među 45 timova.

Voditeljica: Ana Vlahović

Prijave su zatvorene.

Radionica i natjecanje u bench pressu

Jeste li uvijek htjeli naučiti nešto o sportovima snage, ali jednostavno niste znali gdje početi? Ove godine smo organizirali radionicu o vježbanju i zdravom načinu života koja prethodi natjecanju u bench pressu. Nema problema ako si početnica ili početnik, tu su naši voditelji kako bi ti sve pokazali i odgovorili na sva tvoja pitanja.

Voditelj: Josip Torić

Prijave su na licu mjesta.

Turnir u Beli

Naravno, imamo i kartanje. Bela će se igrati u parovima, a u turniru dalje prolati par koji prvi pobjedi dvije runde. U turniru može sudjelovati 32 ekipe, ali samo jedna od njih može pobijediti. Ipak, nema razloga za brigu. Prijavite se jer znate kako se kaže, ko nema sreće u kartama…

Voditeljica: Ivana Šokčević

Prijave su zatvorene.

Povlačenje užeta

Možeš se prijaviti i za sudjelovanje u povlačenju užeta! Ti i još 4 osobe ćete se suočiti s drugim ekipama i pokušati povući zastavicu baš na svoju stranu i time odnijeti pobjedu. Igra će se nastaviti dok ne ostane samo jedan tim (bez brige, nije nas inspirirao Squid Game).

Voditeljica: Jadranka Buljević

Prijave su zatvorene.

Turnir u trešeti i briškuli

Ako bela nije za vas, možda ćete više sreće naći u trešeti i briškuli. U turniru će se početno natjecati 16 parova i jedan od njih može biti i vaš. Igrat će se trešeta do 41 punat i briškula do 4 dobivene partije. Prijavite se i upoznajte nove ljude, a usput ćete možda i osvojiti neku nagradu.

Voditelj: Paolo Licul

Prijave su zatvorene.

X