Dodatni program

Drone Racing

Ako doma imaš tužnog drona kojeg nikako da izvedeš van, sada imaš priliku dokazati mu da ipak nisi loš vlasnik. Dovedi svog letećeg ljubimca u STEM Games Arenu i priušti mu avanturu života.

eSports

Gamesi su osigurali pravu gamersku oazu za sve one kojima prva asocijacija na lol nije glasno smijanje, a pes nije izraz za četvernožnog ljubimca. Skupi ekipu i pokaži svima kako se izvodi super combo na STEM razini.

Beer pong

Jedno je reći da si dobar u beer pongu, drugo je biti dobar u tome. U ovoj aktivnosti imat ćeš priliku dokazati svim hejterima da si uvijek bio i da ćeš uvijek biti ultimativni pobjednik ove drevne studentske discipline.

Treasure hunt

Ako te je u mladosti uzbuđivala potraga za čokoladnim jajima, onda je vrijeme da ponovo probudiš dijete u sebi i oslobodiš avanturistički duh na STEM Games Treasure Huntu.

Turnir u Aliasu

Smatraš li se elokvantnim (ili kako se već kaže)? Briljirao si u obližnjem srednjoškolskom kafiću tijekom nastave? Stiglo je i tvojih pet minuta slave. Pokaži da rječnik ne koristiš samo u Pythonu i demonstriraj svoj vokabular u evergreenu verbalnih igara - Aliasu!

Karaoke

Aktivnost dodatnog programa koja će posebno razveseliti glazbeno nadarene (i sve one koji se tako osjećaju). Prijavi se, izađi pred ekipu i dokaži da se ne sramiš pokazati svoj pjevački (anti)talent. Ionako u najgorem slučaju neka od Vesne uvijek prolazi.

STEM kviz

Ako na dnevnoj dosađuješ frendovima s nepovezanim činjenicama, onda si zalutao u dio Gamesa stvoren po tvojoj mjeri jer je STEM Kviz mjesto gdje će ti se internetska prokrastinacija napokon isplatiti.

Radionica i natjecanje u bench pressu

Kažu da samo najjači opstaju, no kako bi uopće mogao opstati trebaš prvo postati. Zakorači u najjače vode upravo na Gamesima gdje ćeš na radionici Powerlifting sekcije FER-a saznati male tajne najjačih majstora.

Turnir u Beli

Ako si svadljiv i nemaš sreće u ljubavi, bez brige, na sve smo mislili. Bela turnir na Gamesima je lišen apsolutno svih predrasuda (čak i ako imaš četiri dečka). Ako vješto barataš plodovima i godišnjim dobima svakako se prijavi, garantiramo da ti frend podigrava ako zoveš treći.

Radionica samoobrane – Brazilian jiu-jitsu

Croatia osiguranje se brine za vašu sigurnost na gamesima, a nekoliko osječkih studenata će se pobrinuti da vas nauče kako da ostanete sigurni i nakon što Gamesi završe. Kroz svoju jiu-jitsu radionicu, naučit će vas osnovne tehnike samoobrane, ali i dati sve od sebe da se zabavite dok ih isprobavate na svom paru.

Povlačenje užeta

Na Gamesima imamo toliko natjecateljskih kategorija da ih i mi u organizaciji teško možemo nabrojati, ali samo je jedna kategorija dostojna titule apsolutnog pobjednika Gamesa. Pogađate, radi se o najkompleksnijem od naših natjecanja koje zahtjeva visoku mentalnu i fizičku spremnost - povlačenju užeta.

Posjet zvjezdarnici Višnjan i astronomsko predavanje na Gamesima

Kako bismo ti na Gamesima omogućili sve što ti treba, uz natjecateljsku euforiju i masovne partije, odlučili smo ubaciti i malo romantike. Stoga, odvuci svoju bolju polovicu do zvjezdarnice Višnjan i pokaži da je uz sve te zvijezde, ipak ona glavna zvijezda u tvom životu.

X