Dodatni program

Beer pong

Najpopularniji dodatni program prošlih STEM Gamesa organizira se opet. Beer pong se igra u timovima od dvije osobe tako da pronađite prijatelja i prijavite se. Nemojte dugo čekati, imamo mjesta za 64 ekipe i brzo će se popuniti. Dobar provod i piva osigurani.

Prijave uskoro.

Karaoke

Aktivnost dodatnog programa koja će posebno razveseliti glazbeno nadarene (i sve one koji se tako osjećaju). Prijavi se, izađi pred ekipu i dokaži da se ne sramiš pokazati svoj pjevački (anti)talent. Ionako u najgorem slučaju neka od Vesne uvijek prolazi.

Prijave uskoro.

STEM kviz

Ako često idete na pub kvizove, volite triviju ili jednostavno želite provjeriti svoje zanje i istovremeno se zabaviti, prijavite se na STEM Kviz. Pitanja će biti iz raznih područja, ali ne morate sami znati odgovore na sve! Na kviz se možete prijaviti u grupama od 2 do 4 člana i natjecati se za prvo mjesto među 45 timova.

Prijave uskoro.

Radionica i natjecanje u bench pressu

Jeste li uvijek htjeli naučiti nešto o sportovima snage, ali jednostavno niste znali gdje početi? Ove godine smo organizirali radionicu o vježbanju i zdravom načinu života koja prethodi natjecanju u bench pressu. Nema problema ako si početnica ili početnik, tu su naši voditelji kako bi ti sve pokazali i odgovorili na sva tvoja pitanja.

Prijave uskoro.

Turnir u Beli

Naravno, imamo i kartanje. Bela će se igrati u parovima, a u turniru dalje prolati par koji prvi pobjedi dvije runde. U turniru može sudjelovati 32 ekipe, ali samo jedna od njih može pobijediti. Ipak, nema razloga za brigu. Prijavite se jer znate kako se kaže, ko nema sreće u kartama…

Prijave uskoro.

Povlačenje užeta

Možeš se prijaviti i za sudjelovanje u povlačenju užeta! Ti i još 4 osobe ćete se suočiti s drugim ekipama i pokušati povući zastavicu baš na svoju stranu i time odnijeti pobjedu. Igra će se nastaviti dok ne ostane samo jedan tim (bez brige, nije nas inspirirao Squid Game).

Prijave uskoro.

Turnir u trešeti i briškuli

Ako bela nije za vas, možda ćete više sreće naći u trešeti i briškuli. U turniru će se početno natjecati 16 parova i jedan od njih može biti i vaš. Igrat će se trešeta do 41 punat i briškula do 4 dobivene partije. Prijavite se i upoznajte nove ljude, a usput ćete možda i osvojiti neku nagradu.

Prijave uskoro.

X