Sudjelovanje - Djelatnici institucija

STEM Games je natjecanje za studente institucija iz STEM područja, no uz studente mogu sudjelovati i djelatnici tih institucija. Na STEM Gamesima držimo do profesionalnosti i principa jednakih uvjeta za sve sudionike te vjerujemo da među djelatnicima koji podupiru Gamese ima i onih koji se žele aktivnije uključiti i pomoći podići Gamese na višu razinu.

Na događaju mogu sudjelovati:

  • Djelatnici institucija koje sudjeluju u natjecateljskom dijelu događaja (doktorandi, djelatnici, predavači, profesori, asistenti) te na događaju predstavljaju svoju instituciju.
  • Djelatnici kompanija koje nisu povezane s institucijama koje sudjeluju u natjecateljskom programu te na događaju predstavljaju isključivo sebe kao osobe utjecajne u području sudjelovanja bez ikakvog obilježja kompanija s kojima su u radnom odnosu.
  • Članovi udruženja čije je područje djelovanja srodno s aktivnostima na događaju.

Djelatnici mogu sudjelovati u dijelu Gamesa koji se tiče natjecanja iz znanja, natjecanja iz sporta ili organizacijskog dijela samog događaja. Natjecanju iz znanja djelatnici mogu pridonijeti kao sastavljači zadataka, članovi mentorskog tima ili kao članovi žirija. U sportskom dijelu mogu sudjelovati kao voditelji pojedine sportske discipline, suci ili zapisničari. Kao članovi organizacijskog odbora mogu biti dio nekog od naših timova, ovisno o količini vremena i volje na raspolaganju.

Ako djelatnici kompanija žele konkretnije podržati ovaj događaj kroz partnerstvo ili sponzorstvo događaja od strane njihove kompanije, više informacija možete pronaći na stranici Sudjelovanja za partnere.

Za više informacija možete nam se obratiti na mail [email protected] ili preko forme ispod.

    X