Sudjelovanje - Studenti

Timeline

2022

Start – Sudjelovanje fakulteta

Želiš ići na Gamese, ali ne možeš pronaći svoj fakultet na popisu institucija koje sudjeluju i pitaš se možeš li se uopće prijaviti? Kako je uopće tvoja prijava povezana s fakultetom?

U dogovoru s predstavnicima tvog fakulteta pobrinut ćemo se da imaš osiguran prijevoz na Gamese, kao i da ti olakšamo fakultetske obaveze za vrijeme samog natjecanja. Kako bi ti to mogli osigurati, važno nam je da je tvoj fakultet prijavljen unaprijed.

U slučaju da studiraš na STEM fakultetu kojeg nema na popisu, pronađi na svom fakultetu osobe odgovorne za organizaciju odlaska studenata na natjecanja iz sporta ili znanja, objasni im što su Gamesi i uputi ih na Stranicu za sudjelovanje institucija na Gamesima.

Ako na tvom fakultetu nema interesa ili je zakasnio s prijavom, na Gamese uvijek možeš doći u vikend aranžmanu o kojem će više riječi biti uskoro.

2022

Pretprijave 4. 4.

Tvoj fakultet sudjeluje i misliš da si jedan od onih koji bi ga trebali predstavljati? Ako si sportskog duha i želiš sudjelovati u tom dijelu natjecanja, odluči se za jedan od devet sportova u kojima se možeš natjecati. Ako više voliš eSport, možeš se prijaviti i za njega. Ako te zanima natjecanje u znanju, pronađi se u nekoj od naših arena, o kojima više možeš pročitati ovdje. Pretprijave su otvorene na: https://stemgames.hr/pre-applications.

 

Ukoliko preferiraš navijanje, provjeri tu mogućnost sa svojim studentskim predstavnikom.

2022

Selekcija 25. 4. – 1. 5.

Kad zaprimimo tvoju prijavu, proslijedit ćemo ju studentskim predstavnicima tvog fakulteta. Ovisno o broju prijava koje dobiju, studentski će predstavnici organizirati neki oblik selekcije, o čemu će te na vrijeme obavijestiti. Za bilo kakva pitanja, slobodno se obrati svojim studentskim predstavnicima.

2022

Formiranje timova i ždrijeb

Nakon što je selekcijski postupak završio i ti si se plasirao na Gamese kao sudionik, u ovom te koraku čeka različit postupak ovisno o kategoriji za koju si se prijavio.

Znanje

  • organizacijski tim pozvat će natjecatelje iz znanja na Slack gdje će, neovisno o fakultetu na kojem studiraju, moći formirati tim s natjecateljima koji su se prijavili za istu Arenu

Sport

  • ždrijebom će biti određene grupe i raspored natjecanja za svaku sportsku disciplinu
eSport
  • s voditeljima tima za eSport biti ćeš u komunikaciji. Ako si gejmer i znaš svaki detalj bar jedne od igara koje se organiziraju, prijavi se i natječi se u FIFA22, Rocket League, Counter-Strike: Global Offensive i League of Legends.
2022

Finale

Tvoj put do Gamesa je pred samim krajem!

Studentski predstavnici obavijestit će te o tome kada i kako putuješ na Gamese, a tek tada počinje prava stvar!

X