STEM Games 2018

Generalna tema STEM Gamesa 2018:

NextGen Society

Ovdje ste kako biste smislili nove ideje, riskirali, promicali raznolikost i komunikaciju pomoću društvenih mreža i za sve to vrijeme štitili privatnost. Ovdje ste kako biste zadržali internet slobodnim, ovdje ste da budete junaci našeg doba.
Vi ste ti koji mogu iskoristiti tehnologiju i prilagoditi je potrebama čovječanstva, a ne obrnuto. Pretvorite riječi u akciju i preoblikujte svijet u kojem živimo za sve buduće generacije.

Program događaja

Znanje

Studenti su odmjeravali znanje u STEM Games Arenama - timskom trodnevnom natjecanju u rješavanju inženjerskih projektnih zadataka iz četiriju područja.

Sport

Studentice i studenti natjecali su se u devet sportova. Sportskim se natjecanjem potiče razvoj natjecateljskog duha, načela pravedne igre te bavljenje sportom.

Edukativni program

Natjecateljski program pratila su stručna predavanja i rasprave o trendovima u STEM području i izazovima s kojima ćemo se suočavati u budućnosti.

Zabavni program

Natjecateljsku atmosferu začinila je dobra zabava tijekom dana i bogat noćni program na kojem su se studenti imali priliku opustiti, upoznati i družiti.

X