Careers Day na Gamesima

Slide 16_9 – 1 (4)

I ove godine smo za vas pripremili posebni networking događaj, savršenu priliku da osobno upoznate lica koja stoje iza uspješnih tvrtki, poslušate njihova iskustva i - tko zna - možda čak i nađete budući posao svojih snova, jer mnogi od njih nude mogućnosti zapošljavanja! Dobrodošli na Careers Day - no tko sve sudjeluje ove godine?

 

Croatia osiguranje, najveće hrvatsko osiguravajuće društvo te tržišni i digitalni lider u industriji osiguranja.

Infineon Technologies Austria AG, lider u području poluvodiča i mikroelektronika, ujedno i jedno od najvećih austrijskih istraživačkih poduzeća.

Privredna banka Zagreb, jedna od najvećih hrvatskih banaka, sa svojim timovima stručnjaka pruža mnogo prilika za profesionalno usavršavanje.

FESTO, jedan od vodećih svjetskih proizvođača i dobavljača u području industrijske automatizacije, svakodnevno se prilagođava novim izazovima u digitalizaciji proizvodnje.

AVL, s orijentacijom ka testiranju, optimizaciji i razvijanju softverskih rješenja za osobna i gospodarska vozila.

A1, vodeći pružatelj digitalnih i komunikacijskih usluga u ovom dijelu Europe, sa ogromnom bazom zaposlenika i usmjerenju ka ulaganje u budućnost.

MSGW, jedan od regionalnih lidera u distribuciji i proizvodnji IT proizvoda koji surađuje s velikim brojem vodećih svjetskih IT firmi.

Vertiv, vodeći IT i telekom dobavljač koji se bavi širokim spektrom usluga, u svrhu optimizacije rada podatkovnih centara.

AITAC, međunarodno poznata grupa koja koja nudi usluge u području Inženjeringa, CAD-PLM konzultacija te usluge 3D skeniranja. 

ASEE, multinacionalna tvrtka koja razvija softverska rješenja za bankarski i financijski sektor.

Porsche Digital Croatia, IT tvrtka koja se bavi razvojem različitih digitalnih rješenja za Porsche koji poboljšavaju digitalno iskustvo i način života Porscheovih kupaca i klijenata.

Visage Technologies, švedsko-hrvatska tvrtka koja razvija vrhunsku tehnologiju baziranu na računalnom vidu i strojnom učenju.

DICE Digital Innovation Center je međunarodno priznata tvrtka za IT istraživanje i razvoj koja nudi izuzetne usluge savjetovanja, istraživanja i razvoja u planiranju, arhitekturi, infrastrukturi, strategiji i sigurnosti na najvišoj svjetskoj razini.

Lürssen,  njemačka grupacija specijalizirana za dizajn i proizvodnju mega jahti, brodova i plovila obalne straže te pružanje sveobuhvatne usluge svojim klijentima i nakon prodaje u vidu regularnog održavanja i globalne logističke podrške, preinaka i popravak.

ERSTE banka, moderna banka koja prema veličini aktive zauzima treće mjesto na tržištu te je dio međunarodnog Erste Group, jednog od najvećih pružatelja financijskih usluga u srednjoj i istočnoj Europi.

Arriva, vodeći hrvatski pružatelj prijevoznih usluga, usmjeren na pružanje kvalitetnih i sigurnih vozila.

 

Iskoristite ovu posebnu priliku za umrežavanje sa trenutnim stručnjacima u STEM području i saznajte iz prve ruke što to znači raditi u industriji!