Novosti

cover za post

Sudjeluj u organizaciji!

U prošlom postu najavili smo natječaj za sudjelovanje u organizacijskom timu Gamesa! Ovim putem pozivamo sve ambiciozne studente ili djelatnike fakulteta koji se žele uključiti u ovu veliku obitelj i pomoći nam podići Gamese na novi level!

20181019 – STEM Games – Cover logo i tekst 1080

Spremni za novi level?

Što možemo očekivati od Gamesa 2019? Za sada još ne možemo puno otkrivati, no možemo najaviti da će biti veći i bolji, otvoreni za sve studente koji se žele natjecati, družiti, upoznavati, a za one kojima je i to premalo – uskoro otvaramo natječaj za članove organizacijskog tima, pridružite nam se i budite dio tima koji će zajedno stvoriti STEM Games 2019!

STEM Games vikend

10 razloga za vikend na Gamesima

Jednog dana kada ćeš imati karijeru i obitelj, kada ti svi počnu govoriti da si dosadna stara osoba koja je zapela u rutini kuća-pos’o-pos’o-kuća, zamisli kako bi ih ušutkao: “Di ste vi bili dok smo ludovali na prvim Gamesima. Spontano otišli na vikend, rekli yolo. Sad smo dio legende!”

partijana

Vikend na Gamesima!

Ako niste uspjeli osigurati svoje mjesto na Gamesima na natjecanju iz znanja ili sporta i toliko očajnički želite biti dio ovogodišnjih Gamesa da razmišljate o skoku padobranom ili invaziji podmornicom ne brinite, za vas smo pripremili vikend aranžman na Gamesima! Prijaviti se možete od 16. do 29. travnja, a broj mjesta je ograničen.

STEMGames_18

Doznajte (gotovo) sve o STEM Gamesima

Nakon najava na društvenim mrežama i web stranici STEM Gamesa, brojnih šuškanja o tome što Gamesi zapravo jesu, 14. ožujka na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, Sveučilišta u Zagrebu održano je predavanje “Sve o STEM Gamesima”. Pogledajte snimku predavanja, prijavite se i postanite dio prvih STEM Gamesa.

STEM Games predavanje na FER-u

STEM Games predavanje na FER-u

Smatraš da bi ti odlazak na STEM Games bilo odlično iskustvo, ali još uvijek se ne možeš odlučiti u kojoj kategoriji se natjecati? Dođi na STEM Games predavanje, 14. ožujka u 18:15 sati na FER-u, gdje ćeš iz prve ruke saznati sve željene informacije i dobiti odgovore na svoje nedoumice!

ready_stem_go

Otvorene pretprijave za STEM Games

Počinju pretprijave za STEM Games – međunarodno studentsko STEM natjecanje u znanju i sportu. Ovo događanje održava se po prvi puta u Europi, u Poreču od 8. do 13. svibnja 2018. Više od tisuću natjecatelja STEM Gamesa očekuje natjecanja u znanju i sportu te edukativni i zabavni program. Pretprijave traju do 25. ožujka 2018., nakon čega će fakulteti do 8. travnja odabrati svoje predstavnike među prijavljenima.

CO

Croatia osiguranje generalni sponzor STEM Gamesa

Organizacija događanja kao što je STEM Games traži puno entuzijazma, energije i kofeina. Zato je izrazito važno uz sebe imati partnere koji poštuju uloženi trud, cijene kreativne ideje i omogućavaju njihovu realizaciju. Posebno nam je drago da je Croatia osiguranje (CO), kao agilna kompanija okrenuta novim tehnologijama, prepoznala inovativnost ovog događanja te postala generalni sponzor prvih STEM Gamesa.

NextGen Society

STEM Games: NextGen Society

Ovdje ste kako biste smislili nove ideje, riskirali, promicali raznolikost i komunikaciju pomoću društvenih mreža i za sve to vrijeme štitili privatnost. Ovdje ste kako biste zadržali internet slobodnim, ovdje ste da budete junaci našeg doba.
Vi ste ti koji mogu iskoristiti tehnologiju i prilagoditi je potrebama čovječanstva, a ne obrnuto. Pretvorite riječi u akciju i preoblikujte svijet u kojem živimo za sve buduće generacije.