Croatia osiguranje kao generalni sponzor STEM Gamesa!

croatia-blog

Nakon velikog uspjeha prošlogodišnjih Gamesa u Rovinju, dugogodišnje partnerstvo između Croatia osiguranja i STEM Gamesa nastavlja se i ove godine u Umagu! Neumorno ističemo činjenicu kako je uloga suradnje ključna za uspjeh, neovisno o nivou djelovanja, a vjerujemo kako partnerstvo između CO i Gamesa dokazuje upravo to.

Croatia osiguranje, najstarije osiguravajuće društvo u Hrvatskoj, kao i tržišni lider u digitalnom osiguranju, već godinama podržava Gamese kroz dijeljenje njihovog iskustva i kvalitetne mentore, a sastavljanjem zadataka iz industrije pridonosi razvoju i stručnom usavršavanju nove IT generacije. Potpuno jednako zastupamo tu ustrajnost i strast prema promicanju znanja i promišljanju o izazovima

budućnosti.

Kontinuirana digitalizacija društva vuče za sobom potrebu za inovativnošću, kreativnošću i razvoju digitalnog znanja i novih rješenja, prije svega u sigurnosti – a upravo je to ono što izražava generalna tema koju smo razvili zajedno s Croatia osiguranjem! Ove godine zajedničkim trudom i interdisciplinarnim radom nastojimo produbiti znanje natjecatelja u području digitalne sigurnosti.

Croatia osiguranje i STEM Gamesi čekaju te ove godine u Umagu – dokaži se i pokaži sve što znaš! A do tada...

#readySTEMgo!