Finale pred finale – četvrti dan Gamesa

znanje2

Nekolicina ljudi u redu za kavu obilježila je jutro, a nakon jedne ili dvije kave je bilo vrijeme da finale pred finale krene.

I prije kraja doručka, ekipe natjecatelja iz znanja krenule su na svoje pozicije. Inženjerska i Matematička Arena danas su se smjestile u hotel Eden. Tehnološka Arena je s mentorima krenula putem Vodnjana u posjet Infobipu, dok je ekipa Prirodoslovne Arene posjetila Centar za istraživanje mora (CIM) unutar Instituta Ruđer Bošković i uživala u pogledu na Rovinj s mora.

znanje3

Dok su se natjecatelji iz znanja borili za svoje posljednje bodove i uživali u razgovoru s mentorima, autobusi su rano ujutro krenuli i prema dvoranama sporta, a borba za finale bila je jača nego ikad. Jutro je započelo s odbojkom, rukometom i košarkom, a nakon ručka igrale su se i odbojka na pijesku, stolni tenis, kros te futsal.

sport (1)
sport2 (1)

Otprilike u isto vrijeme kad je krenuo sport su počela četvrtfinala i polufinala natjecanja u eSportu. Prvi je na redu bio CS:GO, a nakon ručka su uslijedili Rocket League, LOL, dok se FIFA igrala nakon poslijepodnevnog odmora i kupanja.

esport (2)

Dodatni program poslijepodne obilježio je bench press. Potraga za blagom pokazala se kao pun pogodak za kraj dodatnog programa.

dodatni_program

Uzbudljiv dan, finale pred finale, četvrtfinala i polufinala obilježila su petak na Gamesima, a svi su uzbudljivo dočekali prvi veliki koncert ovogodišnjih Gamesa. Negdje kasno navečer, na pozornicu je stigao Grše, a zabava je potrajala dugo u noć. 

koncert1
koncert2