Gamesi se vraćaju na jadransku obalu

Primjerak Blog

Uzbudljive novosti stižu za sve vjerne pratitelje i natjecatelje najiščekivanijeg natjecanja za studente STEM područja. Nakon dvije godine u Poreču, nažalost otkazanih Gamesa 2020. godine i prvih online Gamesa 2021, vraćamo se na jadransku obalu! U prekrasnom malom gradiću, nešto južnije od Poreča, a malo sjevernije od Pule - gradu Rovinju, od 17. - 22. svibnja održat će se Gamesi 2022

Sudionike Gamesa 2022 ugostit će Resort Villas Rubin, dio poznate Maistra Hospitality Grupe, a sudionici će biti smješteni u modernim i novouređenim apartmanima. Nakon dana ispunjenih natjecanjima u nekoj od Arena ili pak u sportu ili eSportu, sudionici svoje baterije mogu napuniti u velikom restoranu s istarskim i drugim specijalitetima i to odmah uz obalu.

villas_rubin1
villas_rubin10
villas_rubin12
villas_rubin9
villas_rubin11

Veliki vanjski bazen smješten tik do plaže s pogledom na more savršena je lokacija za prvo kupanje 2022, a ljubitelji mora, neće ostati ravnodušni jer nas čekaju brojne plaže okružene borovima i maslinama svega 50 metara od Resorta!

villas_rubin2
villas_rubin3
villas_rubin4
villas_rubin5

Natjecatelji sporta u Resortu će odmjeriti svoje snage i to na sportskim terenima i dvoranama i to u neposrednoj blizini svih sadržaja koje Resort nudi, a osim klasičnih sportskih terena i dvorana tu su i mogućnosti dodatnih programa poput minigolfa, badmintona, boćališta i slično.

villas_rubin6
villas_rubin7
villas_rubin8

Lokaciju za održavanje natjecanja iz Znanja otkrit ćemo vam uskoro, no ne zaboravite na i to kako se u malom gradiću poput Rovinja održavaju i mnogobrojni događaji poput Weekend Media Festivala te koncerti svjetski poznatih glazbenika

Dakle, zabave sigurno neće nedostajati jer će se Gamese 2022 krasiti i zabavni program, zato vam predlažemo da pratite naše stranice kako bi bili u toku s novim informacijama o najvećem natjecanju studenata STEM područja u ovom dijelu Europe!

Do novih još uzbudljivih informacija,

ready, STEM, go!