Petak – dan pred finale

stemgames_day4_-155 (1) (1)

Nakon noćnog tulumarenja, u petak ujutro nastupio je kratki oporavak prije no što su natjecanja za taj dan počela pa su tako jutro su obilježili doručak i puno kave. Naši su natjecatelji već ujutro krenuli putem Hotel Corala u svoje arene gdje je nastupila borba za posljednje bodove prije finala.

IMG_7108 (1)

Dok su natjecatelji u znanju razbijali glave na zadacima, paralelno su počele i prve utakmice, uključujući u futsalu, odbojci i stolnom tenisu. Prekrasno sunčano poslijepodne je pak bilo rezervirano za košarku, rukomet, odbojku na pijesku i kros.

IMG_7216 (1)

I eSport arena ujutro je otvorila svoja vrata pa su se tako odmah održala napeta polufinala, ali nedugo nakon toga i borbe za treće mjesto u LOL-u i CS:GO, a nakon ručka uslijedili su i FIFA i Rocket League.

stemgames_day4_-77

Uspješno se i održao Career's Day gdje su svi zainteresirani mogli vidjeti čime se to bave razne tvrtke, nakon čega su s pogledom na svjetlucavo more odigrani i turniri u beli, briškuli i trešeti.

dan4_tomi-31 (1)
IMG_7105 (1) (1)

Nakon svih natjecanja službeno je otvoren vikend na Gamesima i pripreme za prvi koncert počele su odmah. Vesna Pisarović dočekana je s velikim nestrpljenjem, a nije ni razočarala jer su tulumi nakon koncerta trajali do zore.

stemgames_day4_-139 (1)