Provedi vikend u Umagu!

IMG_2787

Zanima te atmosfera na Gamesima, ali ste ti i ekipa propustili rok za prijave? Sviđa ti se ideja odmora između kolokvija, ali ti je šest dana ipak malo previše? Ili pak nisi natjecateljski tip, a želiš podržati prijatelje koji se natječu? Ne brini! I ove godine nudimo opciju vikend programa za sve koji žele vidjeti što Gamesi nude, bez ikakvih obaveza! 

Što sve možeš očekivati prijavom na vikend aranžman? 

  • Dva noćenja uz hranu – bit ćeš smješten odmah u srcu događanja! Uz uživanje u restoranskoj hrani, apartman tik pored mora i osunčane plaže, dobar provod je i više nego garantiran.
  • Pristup arenama – vikend na Gamesima najnapetiji je, jer se tada odvijaju finale natjecanja! Dođi u Umag, podrži svoje najdraže ekipe i doživi uzbudljivu atmosferu koja Gamese čini posebnima!
  • Sudjelovanje u dodatnom programu – uz upijanje sunčevih zraka i druženje s ekipom, čeka te bogata ponuda dodatnih aktivnosti. Od beer ponga do kvizova, pa sve do kartaških turnira – Gamesi nude ponešto za svakog!
  • Dva koncerta najuzbudljiviji dio Gamesa nikako se ne smije propustiti!

Pridruži nam se u sunčanom Umagu i provedi nezaboravni vikend na Gamesima! Prijaviti se možeš do 23. travnja klikom na link.

https://forms.gle/up8XYHagxCjgTBKD7