Ready, STEM, CS:GO!

47819832531_fc6495c666_c

Sigurno si tijekom zimskih praznika odlučio iskoristiti malo vremena igrajući neku video igru. Okupio si staru ekipu s kojom si se natjecao na STEM Gamesu u sklopu dodatnog programa i odigrao LoL ili CS:GO za ''dobra stara vremena''. Ili si pak čuo od frendova kako im je legendarno bilo igrati u uzavreloj atmosferi i osjećati se poput velemajstora kad ostvare ''pentakill'' dok se ostatak navijača u nevjerici baca na koljena.

Uz ove zanimljive priče, muči te pitanje je li organizacijski tim i ove godine pripremio kakvo iznenađenje. Imamo dobre vijesti za tebe! Zbog velikog broja prijava i iskazanog interesa prošle godine, na ovogodišnjim Gamesima uz prirodoslovnu, tehnološku, matematičku i inženjersku arenu, bit će predstavljena nova službena arena: eSport Arena!

32875962607_9f959e768a_c

Kao i dosad, u ovoj areni natjecatelji će se natjecati u timovima i boriti u raznim multiplayer video igrama (LoL, Hearthstone, PES, CS:GO) kako bi osigurali titulu najboljih gamera STEM Gamesa. No put do slave nije lak jer je na esport turnirima bitno iskazati izuzetnu vještinu, taktiku, kooperativnost i komunikaciju s timom te brzinu i fokus.

Navedene karakteristike nije lako steći u svega par dana prije Gamesa, stoga nemoj čekati i okupi svoju esport ekipu na vrijeme. Počnite se pripremati već danas jer su prijave pred vratima, a kako ne bi zažalili i propustili važne datume i novosti, pratite nas i dalje na našim društvenim mrežama!