Safe Mode uz Croatia osiguranje

202104015 STEM Games generalni sponzor naslovna

Posebna je veza između STEM Gamesa i Croatia osiguranja koja ih već četvrtu godinu ujedinjuje u najvećem regionalnom natjecanju STEM studenata, spajajući prirodoslovlje, tehnologiju, inženjerstvo i matematiku. Croatia osiguranje, tvrtka koja je neumorno u toku s inovacijama i visokih digitalnih ambicija i ove godine zauzela je mjesto generalnog sponzora premijernog online izdanja STEM Games Safe Mode.

Prateći moderne trendove današnjice i lavinu promjena koju je zakotrljala pandemija, i naša se suradnja morala prilagoditi i prenijeti u virtualni svijet. Ove godine smo iza malih ekrana, ali izazovi i nagrade jednako su veliki. 

Kako se Gamesi - studentsko odmjeravanje snage i snalažljivosti u rješavanju zadataka i vizija i misija Croatia osiguranja međusobno nadopunjuju? Želja je Croatia osiguranja sastavljanje tima strastvenih developera, inženjera, poslovnih analitičara i drugih STEM stručnjaka, koji će aktivno pomagati u izazovnoj inovaciji i tehnološkoj izgradnji industrije osiguranja, a gdje bolje pronaći takve studente nego na Gamesima. 

 

20210415 STEM Games_generalni sponzor_fotka

 

Vidjeti iz prve ruke kako se studenti nose sa problemskim situacijama upravo je cilj natjecanja, a ujedno i priprema za buduće radne zadatke. Natjecatelji se na Gamesima izravno susreću sa zadacima na čijem kreativnom rješavanju rade uz pomoć snage tima, a pozitivni ishodi prošlogodišnjih suradnji s Croatia osiguranjem pokazatelji su upravo naše međusobne potpore u brizi  za budućnost.

U ovim nepredvidim vremenima, pridruži nam se u izazovu pod imenom STEM Games Safe Mode, koji će se u suradnji s Croatia osiguranjem, pobrinuti za sigurnost i budućnost pred nama!