Srijeda – drugi dan Gamesa

Blogday2

Nakon prve večeri i službene ceremonije otvaranja, upoznavanja novih ljudi i zabavljanja do kasno u noć, ili bolje rečeno do rano ujutro, svanuo je novi dan u Rovinju te je službeno počelo natjecanje na STEM Gamesima 2022.

Jutro je obilježio doručak i puno kave, a prvi autobusi su krenuli prema hotelu Eden gdje je počelo natjecanje u Znanju.  Mentori su postavili izazove našim natjecateljima u sve četiri Arene znanja, a zadaci su tražili inovativnost, kreativnost i timski rad.

znanje

Nakon doručka, osim natjecanja u Znanju, započeli su sport i eSport natjecanja. Većina sportova započela je ujutro, a poslijepodne je bilo rezervirano za odbojku na pijesku i trening u veslanju te preliminacije.

sport

S druge strane, fanovi sporta u našoj eSport Areni danas su igrali sve igre, a krenuli su s Counter-Strike: Global Offensive i Rocket League, a nakon ručka i odmaranja u Chill zoni uslijedili su League of Legends i FIFA.

esport

Tik prije večere je počeo dodatni program, a na redu je bio Beer pong, čiji su se kapaciteti popunili u roku nekoliko sekundi od objave, a nakon večere su uslijedili turniri u beli, trešeti i briškuli na kojima se tražilo mjesto više.

dodatni program

Uz sve ovo, bilo je vremena za plažu i upijanje vitamina D u prekrasnom Rovinju, a navečer, naravno, vrijeme za party.

free time

U četvrtak nas čekaju novi zadaci iz znanja, uzbudljive utakmice, ali i napeta atmosfera u eSport Areni, a na redu je i super STEM kviz, Pikado i povlačenje užeta kao dio dodatnog programa.