STEM Games 2023: upoznajte izvođače!

izvodaci blog

Došlo je i vrijeme da otkrijemo što se to u zadnje vrijeme kuha iza kulisa na Gamesima – izvođače koji će i ove godine zapaliti pozornicu u Umagu! Ove smo godine pripremili nešto uistinu posebno i sigurni smo kako vikend nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Sigurni smo da će mnogima biti drago čuti kako se Vesna Pisarović ponovno vraća na Gamese! Tako je – Vesna će svojim bezvremenim klasicima službeno otvoriti vikend na Gamesima nastupom u petak! Njezini su hitovi neizostavni dio svake dobre zabave, pa tako i ove na Gamesima, koja će nedvojbeno potrajati dugo u noć.

No ovaj put jutro neće donijeti kraj jer nakon Vesne slijedi nastup mladog pjevača zagrebačke scene – Brune Račkog uz pratnju benda Valovi! Naime, Bruno je student u STEM području, a nama će izvoditi najpoznatije hitove Magazina, Prljavog Kazališta, Petra Graše, Dine Dvornika i ostalih – neovisno o glazbenim preferencijama, naći će se ponešto za svakoga!

Polaznici zagrebačkih klubova prepoznat će i DJ Vermonta – stalno lice koje uvijek puni sjedala u Roku i XO-u, ali i u mnogo drugih kultnih lokacija i događaja. Ovaj neumorni DJ zagrijat će već tople Umaške večeri na dosad najboljem izdanju STEM Gamesa.

Naši izvođači i DJ pobrinut će se da vikend na Gamesima proslavimo u dobrom ritmu s puno energije, zabave i pjevanja.

#readySTEMgo