Svi sponzori Gamesa 2022

svi sponzori mreza

U našim prethodnim blogovima i objavama na društvenim mrežama otkrili smo vam tko je naš generalni sponzor, tko su mentorski, a tko tematski sponzori i na kraju sponzori naše nove eSport Arene. Vrijeme je da vam ih sve spomenemo još jednom jer bez njih Gamesi 2022 ne bi bili isti. 

U suradnji s našim generalnim sponzorom Croatia osiguranje smo osmislili i našu generalnu temu Gamesa 2022 - World of opportunities te vas izazvali na razmišljanje o novim tehnologijama, zaštiti okoliša i održivom razvoju, kao i različitim načinima na koji ovaj svijet može postati bolje mjesto za sve nas. 

Naši tematski sponzori Institut Ruđer Bošković, Infobip i VERTIV ove godine će se pobrinuti kako bi svaka podtema naše generalne teme zasjala u najinovativnijim zadacima pred kojima će se pronaći naši natjecatelji u Arenama znanja. 

Zvuči ti zanimljivo imati mentora iz firme koji će ti svojim znanjima i vještinama pomoći u rješavanju onih pravih zadataka iz prakse? Za to su se pobrinuli naši mentorski sponzori: AITAC, AVL-AST, FESTO i Privredna banka Zagreb. Posebni i inovativni zadaci te pomoć od strane mentora čekaju vas u svakoj od četiri STEM Games Arena znanja. 

Ove godine smo vas upoznali i s tim da se STEM Games Arene proširuju pa ove godine imamo i jednu novu, eSport Arenu! Možda nisi pretjerani fan trčanja ili igranja košarke, ali ti nogomet iz udobnosti tvoje stolice ide super? ESport sponzori ove godine su M SAN Grupa s brendovima MSGW, MS, Philips i UVI te A1 koji će se pobrinuti da igranje LOL-a, FIFA-e, CS:GO-a i Rocket Leagua prođe besprijekorno. 

Ovogodišnji partneri Gamesa su: NEXE - vodeći regionalni proizvođač građevinskog materijala, Flow Traders - vodeći svjetski proizvođač i tvrtka koja radi s vrijednosnim papirima, Grupa KONČAR - svjetski prepoznata tvrtka za proizvodnju, prijenos i distribuciju električne energije, kao i proizvodnju tračničkih vozila, bonsai.tech - najpoznatija firma za uključivanje umjetne inteligencije u poslovanje, Ru-Ve - veletrgovina za proizvodnju i distribuciju laboratorijskih uređaja i kemikalija, te Klimaoprema - vodeći hrvatski proizvođač uređaja za klimatizaciju, ventilaciju i čiste prostore.

Materijalni sponzori će okrijepiti naše natjecatelje za vrijeme, ali i nakon rješavanja zadataka i natjecanja. Tu su Nestle za sve jutarnje kave i “pauze za kavu”, Cockta za one koji žele osvježenje s mjehurićima prirodnog CO2, te Ožujsko za proslavu i nazdravljanje svih uspješno riješenih zadataka i pobjeda.

Vidimo se za manje od dva tjedna u suncem okupanom Rovinju, najromantičnijem gradu Mediterana!

#readySTEMgo