Tko su sve sponzori eSport arene Gamesa 2022?

esport blog

Nakon što smo vas upoznali s našim generalnim sponzorom Croatia osiguranje te našim tematskim i mentorskim sponzorima STEM Games Arena vrijeme je da vas upoznamo i sa sponzorima naše eSport Arene. Gameri su napokon došli na svoje jer vam donosimo natjecanje u četiri eSporta: LOL, FIFA, CS:GO i Rocket League.

Esport ove je godine postao službena Arena Gamesa, a kako bi se gamersko natjecanje moglo održati, brinu se M SAN Grupa i A1. 

 

Snaga M SAN Grupe počiva na razgranatoj regionalnoj mreži s više od 6100 partnera kojima mjesečno dostavlja više od 200 000 proizvoda. S ciljem jačanja i rasta svojih partnera, M SAN Grupa pruža najširi asortiman proizvoda u regiji, a uz to i stručne i specijalizirane prodajne timove, najznačajnije svjetske brendove, kontinuirano širenje spektra usluga i roba te brzu reakciju. Sponzorstvo M SAN Grupe uključuje četiri partnerstva, odnosno četiri sponzora na Gamesima, a to su: MSGW, MS, Philips i UVI. 

Računala se u M SAN Grupi proizvode od sredine devedesetih godina, no 2005. godine potpisivanjem DOEM ugovora s Microsoftom i izgradnjom poluautomatizirane proizvodne linije, M SAN Grupa strateški se usmjerava prema izgradnji vlastitog brenda – MSGW. Sva računala koja nose oznaku MSGW proizvedena su u automatiziranom pogonu za proizvodnju informatičke opreme M SAN Grupe i prošla su mnogobrojne testove ispravnosti.

MSGW računala zadovoljavaju i sve potrebne zahtjeve koje Microsoft postavlja za potpunu kompatibilnost ugrađenih komponenti s Windows operacijskim sustavom. Premium kvaliteta MSGW gaming računala očituje se i u intenzivnoj kontroli koja se obavlja u svim koracima proizvodnje – prije početka proizvodnje, tijekom same proizvodnje te nakon proizvodnje.

MS je još jedan brend M SAN Grupe koji objedinjuje proizvodnju i prodaju perifernih uređaja, kućišta, napajanja, dodataka i kabela. Uz tradiciju dugu 15 godina, uspješno posluje na hrvatskom tržištu i tržištima regije. Pri kraju 2020. godine, MS je predstavljen tržištu s potpuno novim prepoznatljivim vizualnim identitetom modernog, privlačnog i tehnološki osviještenog dizajna.

Zašto Philips zasloni? Od amaterskih fotografa do stručnjaka u e-kupovini, od ljubitelja filmova do obožavatelja igrica. Pružaju raznolike zaslone visoke kvalitete s moćnim, naprednim značajkama pomoću kojih na najbolji mogući način  pokušavaju iskoristiti svaki dan, neovisno o veličini ili aktivnostima. Moderne i performansama bogate Philips monitore ove godine će koristiti i gameri u eSport Areni Gamesa. 

UVI svojim korisnicima omogućuje najbolje, a u ovom slučaju ergonomski dizajnirane stolice za sve turnire i igre na Gamesima. Ukočen vrat ili bolovi u donjem dijelu leđa nisu nešto što će naši gameri doživjeti jer udobnost i kvaliteta su prepoznatljive karakteristike UVI-a.

A1 Hrvatska dio je A1 Telekom Austria Grupe - vodećeg pružatelja digitalnih usluga i komunikacijskih rješenja u centralnoj i istočnoj Europi. A1 Telekom Austria Grupa djeluje u sedam europskih zemalja koje zajedno pružaju usluge približno 24 milijuna korisnika. Svojim brojkama ponosi se i A1 Hrvatska – zapošljava oko 2000 ljudi te se svakodnevno brine o potrebama 2 milijuna korisnika. Ulaže u razvoj 5G tehnologije te je prvi demonstrirao brzinu veću od čak 20 Gbit/s u živoj 5G mreži, što je apsolutni brzinski rekord u mobilnom segmentu u Republici Hrvatskoj. S najraširenijom optičkom mrežom za superbrzi internet podržava sve preduvjete Digital agende EU2025. Njene brzine dostižu i do 500 Mbit/s kojom se pokriva 500 tisuća kućanstava na tehnologiji nove generacije. Ove godine na Gamesima, A1 je pokrovitelj LOL-a.

Vidimo se u Rovinju!