Upoznaj naše timove

timovi
sport

Tim za natjecanje iz sporta

Sportsko natjecanje zasigurno je ključni dio našeg događaja, a članovi tima za sport brinu se o njegovom nesmetanom provođenju. Ako čitate ovo, pretpostavljamo da već puno toga znate o utakmicama, načinu na koji se provode, ulogama zapisničara i sudaca pa i kako izabrati MVP-a turnira. Zato ćemo, umjesto da pišemo o stvarima koje već znate, prepustiti članovima prošlogodišnjeg tima da vam kažu par riječi o svojim iskustvima u Games timu za sport!

Frano Blažević, voditelj sporta:

Što moj tim voli? Ljude koje vole sport i dobro društvo.
Što moj tim ne voli? Kišu i ozlijede.

Prošlogodišnji Gamesi vremenski nisu bili baš naklonjeni sportu, ali i u takvoj situaciji sve su se utakmice odigrale. Čudno mi je bilo vidjeti osmijehe na voditeljima sportova, iako je za vrijeme samih Gamesa bila dosta stresna situacija ne ćemo se lagati). To mi se sviđa kod mojeg tima. Uvijek struji neka pozitivna energija, ma kakva god situacija bila. A što bi bilo da nas je vrijeme poslužilo?

Partnerski tim

Prostor, rekviziti, oprema i još mnogo toga, sve su to osigurali sponzori, a njih su osigurali naši članovi iz partnerskog tima. Ukoliko želiš razviti svoje komunikacijske vještine dobiti iskustvo u poslovanju s velikim poduzećima te u organizaciji jednog od većih evenata za studente u Hrvatskoj, onda si na pravom mjestu. Budi jedan od bitnijih kotačića u organizaciji STEM Gamesa i upoznaj mnogo novih ljudi, stekni nezaboravna sjećanja te osiguraj da se Gamesi 2020 dogode!

Mario Čanić, član tima za partnerstva: 

Biti dio tima za partnerstva za mene je bilo odlično i nezaboravno iskustvo!
Dobio sam priliku iz prve ruke vidjeti kako funkcionira cijela organizacija događaja za 2000 ljudi. Kroz komunikaciju s ozbiljnim poduzećima i ljudima koji su već organizirali takva događanja sam naučio zaista puno.
Važno je napomenuti da se sav taj trud i rad isplatio zato što sam stekao jako vrijedna iskustva za budućnost i upoznao puno zanimljivih, mladih, veselih i talentiranih  ljudi, a uz to se dobro zabavio. 🙂

partnerski
oprativni

Operativni tim

Jesu li ti inventar i narudžbenica poznati pojmovi? Želiš li saznati kako se to studenti prijavljuju na Gamese? Imaš ideje kako osigurati da Gamesima 2020. ništa ne nedostaje? Organizacija ti je u malom prstu? Ako je tvoj odgovor “da” na barem jedno od ovih pitanja, tvoje mjesto je u operativnom timu! Kroz ove, ali i puno drugih zadataka pratit ćeš studente na putu do najiščekivanijeg događaja godine. 

U operativnom timu te osim raznovrsnih zadataka, čeka i suradnja sa svim timovima i vanjskim partnerima, puno timskog rada, druženja i nezaboravnih iskustva koje će bilo koji drugi događaj teško nadmašiti.

Helena Knezić, voditeljica dodatnog programa:

Obuhvaćajući cijeli spektar vještina i znanja, Gamesi 2019. su bili iznimno vrijedno iskustvo. Rad u organizacijskom odboru međunarodnog natjecanja poput ovog je definitivno donio nova saznanja, divna poznanstva, izbrusio već znane vještine i poslužio kao test rukovanja različitim projektima pod pritiskom.
Sudjelovanje preporučujem svim iole entuzijastičnim i upornim studentima željnim novih izazova jer na Gamesima ima ponešto za svakoga; od kompetitivnih aktivnosti i koordinacije samog događaja do zabave.

Tim za marketing i komunikacije

Tim marketinga i komunikacija je temeljna nit koja povezuje sudionike, fakultete, medije i samu organizaciju. Koji fakulteti dolaze na Gamese 2020? Kakvi se partiji spremaju? Zašto doći na STEM Games ove godine? Sve su to pitanja koja čekaju ovaj tim te na koja će odgovoriti sudionicima preko Facebooka, Instagrama i ostalih društvenih mreža, a detaljno objasniti putem blogova. Ovo je savršen tim za tebe ako imaš dara za komunikaciju i dobro poznaješ društvene mreže i marketinške trikove. Osim toga ovaj tim ima mjesta i za editora/prevoditelja zbog dvojezičnosti ovog natjecanja. Također, marketing se brine da se Gamesi u najboljem svijetlu predstave u medijima te dopru do veće publike. U ovom mnogobrojnom timu naći ćeš puno dobre energije, timskog rada, zabave i poznanstva. Ne želiš da ti to promakne, zar ne? Prijavi se u organizaciju.

Barbara Šajfar, voditeljica tima za marketing i komunikacije:

Prilika voditi grupu talentiranih i ambicioznih ljudi je nešto neprocjenjivo, ali ono što još više upotpunjuje cijeli doživljaj je raditi s njima! Stvarati iz dana u dan sadržaj koji približava što to Gamesi uistinu jesu, omogućiti da neka sjećanja nikad ne izblijede i na kraju gledati grupu stranaca kako postaju prijatelji, je nešto zbog čega se vrijedi uključiti u ovaj projekt!

marketing
dizajn

Tim za dizajn

Kreativnosti, dosjetljivost, inovativnost su riječi koje savršeno opisuju tim za dizajn koji je zaslužan za vizualizaciju STEM Gamesa. 

Tvojim kreacijama i idejama imat će priliku diviti se svi od sudionika, partnera do medija, jer će upravo one krasiti Gamese 2020. A ti imaš priliku razvijati talent, raditi što voliš i uz to se dobro zabaviti, upoznati nove ljude i okusiti najbolji tjedan u akademskoj godini.

Goran Alković, član dizajn tima: 

Kao dizajner na Gamesima možete izvući najviše iz svoje kreativnosti. Surađivat će te s drugim timovima, atmosfera je dinamična, a ekipa super. Pripremite se na par mjeseci intenzivnog rada prije samih Gamesa, ali se sve isplati na kraju.

Media tim

Događaj kao što je STEM Games teško je riječima opisati, no fotografije i videozapisi imaju moć ispričati nam tu priču i prenijeti emociju. Želiš li da se taj događaj ispriča iz tvog kuta onda u Media timu postoji mjesto za tebe. Ovo je tim koji ima priliku zabilježiti i iskusiti sve bitne događaje na Gamesima, od marljivih arena znanja, vrućeg odbojkaškog pijeska do napetih turnira u e-sportu i konstantnih partijanja. Osim što ćeš imati priliku fotkati i snimati, moći ćeš razvijati svoje dobro oko  prilikom uređivanja fotki ili montiranja videa. Očekujete međusobni timski rad te komunikacija s drugim timovima i naravno dobra zabava i druženje s cijelom organizacijom i sudionicima. Ako si se pronašao u tekstu ne čekaj puno, organizacija STEM Gamesa te očekuje.

Goran Berović, voditelj foto tima:

Novo iskustvo, nova prijateljstva s ljudima koji si međusobno pružaju ruku kad zapne, nova znanja u području upravljanja timom ljudi, kao i u organizaciji velikog svestranog eventa, za koji iz osobnog iskustva mogu reći da funkcionira organiziranije i uglađenije od puno većih i dugovječnijih evenata na kojima sam imao priliku raditi kao operativac. Entuzijazam, volja, ulaganje sebe i vjera u projekt svih suradnika učinila je cijelu priču, unatoč baš svakoj neravnini koja se našla po putu i zahtijevala zasukane rukave, prekrasnim sjećanjem.

media
IT TIM

IT tim

Ključni dio organizacije modernog događaja kao što su Gamesi čini i najmodernija tehnička infrastruktura. Administracija poslužitelja i baza podataka, tehnička podrška u natjecanju iz znanja i sporta, održavanje optičke i radio veze unutar kompleksa samo su neki od zadataka IT tima u organizacijskom odboru Gamesa. Ako se želiš okušati u izazovnoj ulozi tehničke podrške na Gamesima, pridruži se našem IT timu.

Nikki Bernobić, članica IT tima: 

Biti u IT timu mi je bilo definitivno nezaboravno iskustvo: puno sam naučila, upoznala i radila sam sa super ljudima, a na kraju se i zabavljala na samim Gamesima! Ukoliko nekoga zanima IT, ovo je odličan način da se nauči nešto novo ili jednostavno dobije malo prakse. Atmosfera je opuštena, ekipa je super i na kraju svega sudjeluješ u kreaciji događaja koji će usrećiti mnoge!