Upoznaj nove snage Gamesa 2020!

20191223 – STEM Games – Slika za blog

U ove hladne zimske dane, s čežnjom se prisjećaš prošlih Gamesa i maštaš o tome što se sve sprema sljedeće godine? Prijatelji te pile s dosadnim, starim pitanjem ‘’Hej gdje si za Novu?’’, a tebi je samo na pameti ‘’Gdje si za Gamese?’’. Samo je jedan pravi odgovor na ovo pitanje: “U Rovinju!”. Dok uzbuđeno iščekujemo ulazak u novu godinu, marljivo radimo na tome da ti Gamesi 2020 budu nezaboravni, a za ostvarenje toga brinu se nove snage našeg organizacijskog tima!

Pripreme su u punom jeku zahvaljujući 30 mladih i talentiranih ljudi s raznih fakulteta diljem Hrvatske (FOI, FER, FSB, PMF, RITEH, FFZG, UNIRI...), ali i šire (TU Kaiserslautern)! No nemoj misliti da je to čitav sastav naše Games momčadi jer se ovoj igri priključuje još nekoliko vrsnih igrača. O čemu se točno radi saznat ćeš uskoro! 🙂

Članovi organizacijskog tima u sljedeća će četiri mjeseca uprijeti sve snage da ti omoguće pet uzbudljivih dana prepunih novih izazova, znanja, prijateljstava i što je najbitnije, zabave! Stoga ne čekaj zadnji trenutak kako bi saznao sve novosti koje ti donosimo na Gamesima 2020 i prati nas na društvenim mrežama!