Upoznajte tematske sponzore Gamesa 2022

vizual_tematski

Nakon što smo vam otkrili našeg generalnog sponzora Croatia osiguranje i u suradnji s njima osmislili generalnu temu Gamesa 2022 - World of Opportunities, došlo je vrijeme da vas upoznamo s ovogodišnjim tematskim sponzorima. Odabrali su svoje podteme za jednu od STEM Games arena natjecanja u znanju, a njihovi će stručnjaci sudjelovati u stručnom žiriju na finalu natjecanja iz znanja, a mentori pomoći natjecateljima u rješavanju ovogodišnjih zadataka. 

INSTITUT RUĐER BOŠKOVIĆ najveći je multidisciplinarni istraživački institut u Republici Hrvatskoj koji svojom međunarodnom prepoznatljivošću u istraživanju i kvaliteti znanstvenog kadra te svojom veličinom i znanstvenom produktivnošću predstavlja jednu od najvećih znanstvenih ustanova u području prirodnih i biomedicinskih znanosti. 

Rovinj i Institut za istraživanje mora savršen su spoj generalne teme Gamesa 2022 obzirom da se na Institutu trenutno provodi oko 300 kompetitivnih znanstvenih domaćih i međunarodnih projekata. Ove godine, IRB će svoje teme podijeliti s natjecateljima Science arene i tako dodatno začiniti priču o svijetu velikih mogućnosti.

IRB2

INFOBIP je globalni lider koji pokreće širok raspon kanala za razmjenu poruka, alata i rješenja za angažman samih korisnika, autentifikaciju, ali i sigurnost. Iz Infobipa ističu kako je kvalitetni inženjering okosnica svega što rade, a izgraditi sjajna rješenja za kupce na rubu inovacija znači da zapošljavaju, unapređuju i zadržavaju najbolje svjetske inženjerske talente.

Ističu kako su kroz rad vođeni filozofijom učenja  te kako su potaknuti strašću za tehnologijom što je savršena prilika za mlade i buduće inženjere u Technology areni ovogodišnjih Gamesa.

Infobip1

Vertiv (NYSE: VRT) je vodeći dobavljač infrastrukture na području IT I telekom industrije. Svojim korisnicima isporučuje hardver, softver, analitiku i ostale usluge, kako bi osigurao da korisničke aplikacije neprekidno rade, optimalno posluju i rastu s njihovim poslovnim potrebama. 

Vertiv rješava najvažnije izazove s kojima se suočavaju današnji podatkovni centri, komunikacijske mreže i komercijalni i industrijski objekti, s ponudom rješenja i usluga za napajanje, hlađenje i IT infrastrukturu koja se proteže od clouda rješenja do edgea, tzv. ruba mreže, čim bliže krajnjim korisnicima.

Sa sjedištem u Columbusu (Ohio, SAD) Vertiv zapošljava oko 20.000 ljudi i posluje u više od 130 zemalja. Vertiv Hrvatska zapošljava preko 450 stručnjaka te je globalno sjedište za projekte modularnih podatkovnih centara i centar za istraživanje i razvoj s više od 150 inženjera specijaliziranih u različitim disciplinama.

U Zagrebu se projekti modularnih podatkovnih centara dizajniraju, izrađuju, instaliraju, testiraju i zatim šalju kupcima diljem svijeta.

Vertiv1

Komunikacija sa stručnjacima iz specifičnih područja znanosti ti zvuči zanimljivo? Želiš znati više o tome kako svijet može postati bolji uz zaštitu mora i održivi razvoj, sigurnost na mrežama, a zanima te i IT menadžment? 

Vidimo se na Gamesima gdje ćeš se okušati u inovativnim zadacima koje ti spremaju ovogodišnji tematski sponzori.