7 razloga zašto se natjecati na STEM Gamesima ako si cura

7 razloga zašto se natjecati na STEM Gamesima ako si cura

Pretprijave za STEM Gamese su u punom jeku. Čuješ kolege i prijatelje da se prijavljuju i planiraju natjecanje, a ti se još uvijek dvoumiš je li sudjelovanje dobra ili odlična ideja?

U slučaju da ti je potrebna dodatna motivacija, pripremili smo nekoliko razloga zašto sudjelovati na ovogodišnjim STEM Gamesima. Ako te ne treba nagovarati, čekamo te ovdje.

1. Biraš svoje uzore na temelju svojih interesa i njihovih postignuća, a ne zbog njihovog roda. Simone Giertz je fora zbog svojih duhovitih robota, a ne jer je žena koja zna s odvijačem.

2. Znaš da te nalakirani nokti ne sprječavaju u logičkom razmišljanju i kreativnosti.

3. Da bi se riješio kompleksan problem treba razmišljati poput kompleksnog problema - a svi znamo da su žene pravi misterij.

4. Legići, barbike, FPS-ovi ili ? Nije važno čime si se igrala, tvoj cilj su bili pobjeda i dobra zabava, a za oboje ćeš imati dovoljno priloga na STEM Gamesima.

5. Nije nas briga znaš li kuhati ili ne, ali nam je važno možeš li razumjeti interakciju različitih komponenti.

6.  Voliš red, dobra si u multitaskingu i nekako uvijek završiš kao voditeljica tima? U Poreču čekaju timovi koji mogu biti baš tvoji.

7. Misliš da se dečki u tvojoj blizini zbune i ne mogu se koncentrirati? Nisi upoznala STEM Games dečke, ali ponašat će se jednako!

 

Bez obzira na to kojeg si roda, vidimo se u Poreču, samo se prijavi čim prije!