Četvrti dan: “Operacija vikend” počinje

milan_petrovic10052019 (5)

Službeno smo prošli polovicu STEM Gamesa. Sudeći po sinoćnjoj večeri, čini se da ste se dobro zabavili (znamo što ste radili, sve smo vas vidjeli). Otkrijte u nastavku je li ovaj dan bio jednako lud kao i protekla tri.

Četvrti dan Gamesa bio je najbogatiji dosad. Naše pčele radilice i danas su u Arenama znojili prstiće, uprezali svoje little grey cells (čitaj ovo kao Poirot) i rješavali izazove koji će ih dovesti do titule najboljih. Odbojkašice su se, na opće veselje šarolike publike pretežito znamo već kojeg spola, napokon mogle osunčati na terenu, no nije ni nježniji spol bio zakinut pa je također mogao pasti oči u našem edukativno-zabavnom dodatnom programu poput bench pressa ili veslačkih sprinteva. Na ostalim sportskim terenima, gdje je vladala klasična navijačka atmosfera, sportaši su vodili bitke za finale. Tko je bio Marin Čilić, a tko Marin Čilić možete pogledati ovdje.

Također, imamo i dosta za izdvojiti što se tiče našeg edukativno-zabavnog dodatnog programa. Krenut ćemo s utrkom dronova, gdje je natjecateljima bio cilj sa svojim letećim ljubimcima proći kroz poligon pun prepreka.

U Treasure Huntu su se studenti igrali Indiana Jonesa na način da su u začaranoj šumi uz upitne mogućnosti orijentacije morali pronaći skriveno blago. Legenda kaže da u šumi obitavaju čak i prošlogodišnji sudionici s kojima se možemo poistovjetiti s obzirom da su nažalost samo pratili naše putokaze :(.

U turniru u Aliasu briljirali su bivši srednjoškolski fakini koji su pobjedonosno isplivali prvenstveno zbog iskustva koje su stekli preddiplomskim studijem kafanskog fakulteta.

Elokventni sretnici večeras će imati priliku sudjelovati i u posjetu zvjezdarnice u Višnjanu te nadajmo se uvidjeti potencijal za prekrasni prvi dejt sa sinoćnjim sretnicama.

Svježinom s klupe (čitaj: dolaskom naših vikendaša) započela je i sezona ljetnih koncerata. Večeras nastupa prvi dio našeg dinamičkog dua ovogodišnjih izvođača, Andrija Vujević. Vjerujemo da Andriju već jako dobro možete prepoznati preko puno stvari od kojih je dovoljno izdvojiti afinitet prema tjestenini, a svi vi koji ste i dalje neupućeni možete odahnuti jer je ipak riječ o iščekivanom Vojku koji će svojom Vrućinom zapaliti grad klub i zvanični Vikend na Gamesima™.

Pamet u glavu, pivu u ruku i vidimo se (još nažalost samo) sutra!