Croatia osiguranje generalni sponzor STEM Gamesa

CO

Organizacija događanja kao što je STEM Games traži puno entuzijazma, energije i kofeina. Zato je izrazito važno uz sebe imati partnere koji poštuju uloženi trud, cijene kreativne ideje i omogućavaju njihovu realizaciju. Posebno nam je drago da je Croatia osiguranje (CO), kao agilna kompanija okrenuta novim tehnologijama, prepoznala inovativnost ovog događanja te postala generalni sponzor prvih STEM Gamesa.

Koncept natjecanja u znanju na STEM Gamesima CO vidi kao ključnu poveznicu kreativnih rješenja mladih studenata inženjera i tehnoloških inovacija s kojima se svakodnevno susreću. Bilo da se radi o IoT-u, blockchainu, insuretechu ili fintechu, ova kompanija spremna je na nadolazeći preokret koji će transformacijom korisnika, poslovnih modela i povezanih rizika oblikovati NextGen Society.

Za prvi korak u stvaranju budućnosti CO je uzbudljiv i dinamičan poslodavac, te pouzdan i stručan partner u osiguranju, a mi smo mu zahvalni kao sponzoru i sigurni da će ova suradnja osigurati izvrstan doživljaj u Poreču!