Croatia osiguranje i Gamesi u najromantičnijem gradu Mediterana

CO Jagiceva

Svi znaju kako je ljubav između Croatia osiguranja i Gamesa neraskidiva već godinama i zato ove godine ponovno, nakon Poreča i online Gamesa, Croatia osiguranje i Gamesi su zajedno u najromantičnijem gradu Mediterana, Rovinju

 

Croatia osiguranje već godinama uz puno entuzijazma i energije podržava najveće studentsko STEM natjecanje u ovom dijelu Europe. Zadacima iz industrije te mentorstvom ističu ključnu poveznicu između mladih i različitih svakodnevnih inovacija. Bilo da se radi o održivom razvoju, digitalizaciji ili najnovijim tehnologijama s kojima se susrećemo, zajedno smo prvi korak u stvaranju svijeta s velikim brojem mogućnosti

 

Croatia osiguranje i Gamesi predstavljaju tradiciju, zajedništvo, a i ove godine uz to se brinu o budućnosti te teže stvaranju novih ideja. Croatia osiguranje mladim natjecateljima Gamesa daje vjetar u leđa i pred njih stavlja izazove stvarnih problema današnjice. Razlozi zašto su tako dobar par vidi se iz zajedničkih interesa za što naprednijim boljim tehnologijama, brigom za okoliš i promicanjem timskog, a opet interdisciplinarnog rada što već godinama predstavlja odlično partnerstvo. 

 

Gamesi nas uče kako u svijetu možemo spoznati različite mogućnosti za bolji život dok ovogodišnja generacija mladih i perspektivnih budućih inženjera i znanstvenika pomiče svoje i tuđe granice.

 

Croatia osiguranje i Gamesi ove godine čekaju baš tebe da nam pokažeš sve što znaš i učiš dok razmjenjuješ znanje s kolegama i uživaš u prekrasnom Rovinju. Prijavi se, čekamo te! 

 

#readySTEMgo