Croatia osiguranje i ove godine generalni sponzor STEM Gamesa!

Pokrovitelji-4

Gamesi promiču ljubav prema zajedništvu i inovativnosti, a svi znamo da je za ljubav potrebno dvoje. Teško je zamisliti boljeg partnera od Croatia osiguranja koje kao inovativna kompanija koja prati tehnološke trendove i s kojim smo još prošle godine formirali ikoničan duo za realizaciju najvećeg studentskog STEM natjecanja. Iznimno nam je drago što se ljubav i ove godine nastavlja te što će po drugi puta Croatia osiguranje preuzeti ulogu generalnog sponzora STEM Gamesa!

Širok je spektar razloga zašto su Gamesi i CO dobar par, od zajedničke strasti za tehnološkim inovacijama i razvojem najnovijih tehnologija preko promicanja dinamičnog i uzbudljivog timskog rada pa sve do međusobne potpore koja čini osnovu za svako dobro partnerstvo.

S obzirom na izvrsnu suradnju na prvim STEM Gamesima, uvidjeli smo da CO razumije i podržava našu ideju da mladi zajedničkim snagama u natjecateljskom okruženju poluče konkretna znanja, ali i da osjete snagu zajedništva i timskog rada. To ne čudi, budući da CO i sam predstavlja sinonim za tradiciju, zajedništvo, pouzdanje i brigu za budućnost. CO daje potporu i brine za sigurnost natjecatelja na natjecanju u znanju, sportskom natjecanju, ali i zabavnom programu. Ovogodišnji će Gamesi okupiti nove generacije stemovaca koje, dok neznajući za pojam udaljenosti brišu ovozemaljske granice, paze da i Zemlja ostane topli dom za njihove nasljednike. Vjerujemo da će im CO dati vjetar u leđa da ostvare što bolje performanse na ovogodišnjem natjecanju. Veselimo se što ćemo za manje od dva mjeseca u Poreču s ponosom gledati rezultate našeg partnerstva!