Kako izgleda dan na Gamesima?

007 – _DSC5728

Sve što je trebalo biti učinjeno za najiščekivaniji tjedan svibnja je učinjeno. Čak si i ponosan na tu todo listu jer je ona, za razliku od nekih drugih todo lista većinom obrazovne tematike, iščekirana gotovo pa cijela. Međutim, još uvijek nedostaje ona zadnja kvačica, kvačica koju ćeš najponosnije staviti jednom kad odradiš taj slatki zadatak, kvačica pored koje stoji: GAMESI!

Veliko pitanje koje se sada postavlja glasi: “Što me uopće čeka na Gamesima 2019.?”

Odgovor na to pitanje možeš saznati tako da spustiš pogled na tekst ispod i pronađeš svoju ulogu na ovogodišnjim Gamesima!

 

Natjecatelj iz znanja

Tvoj glavni zadatak je, kao natjecatelj iz znanja koji brani boje svog tima u jednom od prestižnih STEM područja, zajedno sa svojim timom razvaliti izazov s kojim ćete se suočiti. No kako ispuniti taj zadatak sa što većim postotkom uspjeha?  

Tvoj glavni zadatak je, kao natjecatelj iz znanja koji brani boje svog tima u jednom od prestižnih STEM područja, zajedno sa svojim timom razvaliti izazov s kojim ćete se suočiti. No kako ispuniti taj zadatak sa što većim postotkom uspjeha?  

Dizanje u cik zore, gubitak živaca i društvenog života zbog napornog cjelodnevnog rada stara su škola.

Na Gamesima možeš zaboraviti da sve to postoji jer mi ovdje radimo stvari skroz drugačije:

  • početak radnog dana u 11h - pridruži se pokretu dokazivanja da je podne pametnije od jutra
  • kava, kava i još malo kave - za buđenje tvojih malih sivih stanica na Gamesima pobrinut će se Nescafé 3u1 u neograničenim količinama
  • transformacija puš-pauze ispred faksa u plaž-pauze pored arene -  što ako rješenje tvog problema leži pod kutem od 45 stupnjeva sunčevih zraka?
  • širenje vidika interdisciplinarnosti izvan granica svoje arene kroz dodatni program Gamesa - možda postaneš najveća zvijezda karaoka, možda zadiviš sve svojom nadnaravnom snagom u povlačenju užeta, a možda postaneš šampion i u nekoj od drugih aktivnosti o kojima možeš više pročitati ovdje

 

Natjecatelj iz sporta

Realno, nema boljeg mjesta od Gamesa koje bi se moglo pamtiti kao mjesto gdje si osvojio titulu prvaka za svoj fakultet. Zamisli samo tu euforiju oko sebe dok pucaš od ponosa jer si od svih baš ti pobudio u protivniku onu klasičnu:”Sudac je bio kriv.”

Opće je poznato da je put do prvaka popločen trudom, znojem i složnim timskim radom, ali mi na Gamesima vjerujemo se pravi prvaci uz sve navedno, moraju i dobro zabaviti.

Stoga smo ti odlučili pružiti sve što će ti biti potrebno da tvoj tjedan na Gamesima bude okončan titulom svih titula:

  • jutarnja detoksikacija kroz regenerativne čari sjevernog Jadrana
  • vrhunske utakmice uz nezaboravne chantove svojih navijača za podizanje (ne)ugodne atmosfere
  • fakultativni ‘Vlak u snijegu’ kroz interdisciplinarno bodrenje drugih ekipa matičnog fakulteta
  • izazovne aktivnosti dodatnog programa poput optimizacije pektoralnog pumpa za plažu preko natjecanja u bench pressu ili možda demonstracija mekoće ruke (i karaktera) u stolnom pivarenju, ali i mnoge druge o kojima možeš saznati ovdje
  • raznolike večernje obroke za kalorijski suficit i kvalitetan temelj za noćno ronjenje
  • najvjerodostojnija simulacija ljetnih večeri uz 2000 studenata i tekuće veselje*

 

Navijač

Promotori dobrih vibracija, glavni nosači euforije, dobri duhovi poderanih glasnica, i kraju svega, žila kucavica Gamesa – jednom rječju, navijači.

Navijači na Gamesima imaju krucijalnu ulogu u bodrenju svojih ekipa kako bi one dale najviše od sebe, stoga je njihov jedini zadatak na Gamesima da svoj dan ispune najjačim, najboljim, najžešćim navijanjem, koje će na kraju dana zaliti sa svojim prvacima na dobro poznatim STEM Games partijima.*

Nakon svega što sad znaš o Gamesima, vjerujemo da se slažeš s nama da se tih 5 dana u Poreču definitivno ne propušta, stoga pripremi sve što ti treba za najbolji tjedan godine jer on samo što nije stigao!

Ljestvica Gamesa 2019. postavili smo visoko, ali sad je na tebi red da ju nadmašiš!

*sve moguće neispavanosti uzrokovane partijima bit će poništene dobrom vibrom STEM Gamesa.