Drugi dan Gamesa

10_e_sports (2)

Nakon prvog dana koji je bio obilježen dolascima fakulteta, upoznavanjem, druženjem i tulumarenjem kasno u noć, u prekrasnom smo Umagu dočekali novi dan, odnosno službeni početak svih natjecanja.

Srijeda na Gamesima donijela nam je nove, uzbudljive zadatke u arenama znanja koje su od samog jutra bile ispunjene natjecateljima. Zadatci koji su predstavljeni u arenama tražili su kreativnost, inovativnost i suradnju između natjecatelja, a kreativnih ideja bilo je mnogo.

9_engineering

Uz natjecanje u znanju, ujutro su se krenuli igrati i sportovi i eSportovi. Tribine su očekivano bile pune navijača koji su podržavali svoje faksove, a atmosfera je do samog kraja bila napeta.

3_basket
8_chess (1)

Esport natjecanja u LOL-u i FIFA-i igrala su se od rano ujutro, a nakon ručka uslijedili su i mečevi iz CS:GO-a i Rocket Leaguea, koja su uz pomoć mnogo kave trajala do kasnog poslijepodneva.


Od dodatnih programa navečer nas je dočekao Beer Pong čiji su se kapaciteti očekivano popunili u rekordnom vremenu, a nakon čega nas je DJ Vermont dobrom glazbom zabavljao cijelu noć.

1_beer_p

U četvrtak nas čeka još novih zadataka iz znanja, uzbudljivih utakmica, ali i STEM kviz koji sigurno nije za propustiti!