Jeste li spremni za Rovinj?

SG_2019_12_09_Banner_Location_Collage

Imamo uzbudljivu novost za sve vjerne pratitelje najiščekivanijeg događaja godine. Naime, nakon dvije godine interesantnih događaja u Poreču, Gamesi 2020 održat će se nešto južnije, u prekrasnom istarskom gradiću Rovinju, očaravajućih plaža i kuhinjom koja će oduševiti i najistančanija nepca. Točnije, sudionike Gamesa 2020 ugostit će Resort Villas Rubin, dio Maistra Hospitality Group-a.

Sudionici Gamesa bit će smješteni u modernim novouređenim apartmanima, a nakon dana ispunjenog natjecanjima i raznim aktivnostima, moći će napuniti baterije večerom u velikom restoranu s istarskim specijalitetima odmah uz obalu. Natjecatelji sporta u Resortu će odmjeriti snage na sportskim terenima te u dvoranama u neposrednoj blizini. Na lokaciji osim klasičnih postoje i tereni koji nude mogućnost raznih dodatnih programa: minigolf, boćalište, badminton i sl.  

Ako vam navedeni programi ne budu dovoljni, Resort je udaljen svega 3 kilometra od centra Rovinja, pa će zainteresirani lako doći do većih atrakcija ovog predivnog grada. Ono što je također blizu Resortu je lokacija održavanja znanja. Natjecatelji STEM Arena svoje će borbe voditi u TDR-u (Tvornica duhana Rovinj), već dobro nam poznatom mjestu održavanja mnogih evenata kao što su Weekend Media Festival te koncerti svjetski poznatih glazbenika.

Uz to, očekuje nas još jedan novitet: veliki vanjski bazen smješten tik do plaže s pogledom na more! Ako ste pak ljubitelji mora, nećete ostati ravnodušni jer nas čekaju brojne plaže okružene borovima i maslinama svega 50 metara od Resorta! 

Zabave zasigurno neće nedostajati jer ćemo za vas i na Gamesima 2020 pripremiti nezaboravan zabavni program, zato pratite stranice Gamesa kako biste bili u toku s najvećim studentskim natjecanjem u ovom dijelu Europe!

Revolution Slider Error: Slider with alias novismjestaj not found.
Maybe you mean: 'landing-HR' or 'landing-en' or 'landing-hr2'