Neka igre počnu!

Matej_Kožić050819

Drugi dan Gamesa obilježen je zubatim zrakama Sunca i očekivano dobrom atmosferom. U nastavku pročitajte kako su naši sudionici zakoračili u prve (ne)zgode ovogodišnjih Gamesa.

Za natjecatelje iz znanja danas je službeno započela bitka za opstanak i titulu najboljeg. Naši gladijatori u svojim Arenama upoznali su se s predstojećim izazovima i pošteno zasukali rukave.

Sportska događanja poprimila su širok spektar, od klasičnih metli do filmskih trica u zadnjim sekundama s 10 metara. Tko je išao preko trnja do zvijezda, a tko je zapeo na divljim ružama možete saznati ovdje. Jednako nadmetanje kao i na sportskim terenima imale su navijačke skupine - uz bogati opus već dobro poznatih navijačkih chantova, standardni navijački paket upotpunio se vrhunskim perkusionistima i efektnim vizualima.

Također, krenula su i natjecanja u eSports kategorijama:
u League of Legendsu, u kojoj je cilj timskom igrom osvojiti protivničku bazu, zatim u PES-u, igri koja povezuje sve sportske (anti)talente te posljedično u Hearthstoneu, kartaškoj igri o kojoj ustvari baš i ne znamo puno pa vas toplo pozivamo da sami čekirate o čemu se tu radi. A za sve one koji su propustili priliku sudjelovati na eSports dijelu Gamesa, omogućili smo i ležerno druškanje i upoznavanje kroz eSports Community o kojem možete više saznati na našim društvenim mrežama.

Od današnjeg edukativno-zabavnog dodatnog programa najprije izdvajamo neizostavni turnir u Beli, aktivnošću koja je ustvari paravan za najučinkovitiji način upoznavanja novih ljudi (empirijski dokazano), a zatim i već tradicionalni turnir u stolnom pivarenju gdje su sudionici imali priliku demonstrirati mekoću svoje ruke (i karaktera) naizmjeničnim izbačajima. S obzirom da uklesano pravilo glasi da preciznost pogodaka u čašu linearno raste s promilima u krvi, kao pobjednička ekipa isplivala je ona s najboljom matematičkom potkovanošću.

Nadamo se da ste danas ipak uspjeli uhvatiti koju zraku Sunca (pritom stvarno mislimo na zrake
Sunca 😉 ) te da ćete nam ostati veseli i dobri kao što ste lijepi. Trudite se i dalje grijati atmosferu kako biste omogućili uvjete za adekvatno zaranjanje na beach partyju Gamesa!