Otvoreni drugi STEM Gamesi!

012 – _DSC6179

Dugo priželjkivana druga runda Gamesa započela je u očekivano vedroj atmosferi zahvaljujući prodornim zrakama Sunca (pritom ne mislimo na toplinske zrake, nego na sve naše novopridošlice 😊).

Nakon klimatskog rollercoastera i treniranja mjehura, ekipe su strpljivo odradile proceduru ulaska u olimpijsko selo STEM Gamesa te se udobno smjestile u svoj dom idućih pet dana.

Dobra atmosfera Gamesa započela je na isti način poput izrade Nescafe 3u1 kave - instantno. Od postavljanja simpatičnih piknika uz zdravu dozu domoljublja preko sveprisutnih regionalnih klasika koji su odjekivali od ranopopodnevnih sati, na repertoaru je dočekano i grupno slikanje kojim smo ovjekovječili početak ovogodišnjih Gamesa na filmski način - višedronskim oblijetanjem nad gotovo 2000 studenata na rtu Dobre nade (šalimo se, nažalost naš rt nema službeni naziv 🙁 ).

Nadamo se da ste nakon toga u tradiocionalno najlaganijem obroku dobili svoju dnevnu dozu visokokalorične podloge koja vam je prijeko potrebna za tekuće veselje, no prije nego što krenete s poslom htjeli bismo se zahvaliti svima koji su prisustvovali službenom otvorenju Gamesa, najiščekivanijem događaju godine.

Večernji program prvog dana Gamesa započet će s karaokama, stoga ako ti ne pratiš ritam, nego ritam prati tebe, "nateraj se na greh" tako da otpjevaš grande Zokija i "pored paparazza dvesta digneš prašinu" te daš svoj doprinos ovom dijelu edukativno-zabavnog dodatnog programa. Potrudi se danas uzavrelom atmosferom poboljšati vremenske uvjete kako bismo u ostatku tjedna imali priliku stvoriti kvalitetna uporišta za noćno ronjenje na beach partyjima.

Želimo ti ugodan ostatak večeri uz prvu epizodu nove sezone Gamesa!