Safe Mode šalje jedno veliko hvala!

kolaž zahvale naslovna

Još jednim Gamesima došao je kraj. Nije bilo lako potpuno promijeniti koncept, ali uz niz neprospavanih noći i neopisivu količinu truda organizatora, mentora i partnera, međunarodno natjecanje studenata STEM područja uspješno se održalo okupljajući više od 100 natjecatelja! Ovim putem želimo se izravno zahvaliti svima koji su omogućili da se prvi virtualni STEM Gamesi u premijernom Safe Mode izdanju uspješno održe i hektične 2021. godine!

 

170521_MatejKožić_IMG_1106

 

HVALA svim sponzorima STEM Games Safe Mode izdanja. Croatia osiguranje još je jednu godinu u nizu podržalo Gamese kroz ulogu generalnog sponzora uz kojeg smo osmislili i generalnu temu Dare to Adapt. Naši mentorski sponzori - OIKON - Institut za primijenjenu ekologiju, Infinum, Infobip, Vertiv i Privredna banka Zagreb zaslužni su, uz naš Tim za znanje, za osmišljavanje zadataka koje smo ove godine imali prilike rješavati na Gamesima. Ovogodišnji partnerski, Ru-Ve, Kefo, BonsAI, HsTec i HŽPP te materijalni, GLS, Pauza.hr i Carlsberg, sponzori upotpunili su Gamese te pobrinuli su se kako bi goodie bagovi s nagradama bili još puniji, a Stablo znanja ustupilo nam je prostor za dodjelu nagrada. Svim sponzorima i partnerima zahvaljujemo na podršci i iskazanom interesu te se veselimo nastavku suradnje na sljedećim Gamesima!

 

Copy of 170521_MatejKožić_IMG_1177

 

HVALA svim natjecateljima koji su i ove godine odlučili odmjeriti snage u znanju jer upravo zbog VAS ovo radimo. CarpeDiem, MATHOS, ChupapiMuñaños,  150-300, UniriDoTokija, GEYOTEN, KopačkeDiadora, 3.14vo,  Brainiacs, 404NameNotFound, TheFellowshipOfTheCode,  STEMgmentationFault,  RoštiljUSubotu,  SpiritSisterNinjas, 80%Capacity, VAL, LUDO, YieldToSTEMptation, BESTies, Motokultivatori, BagOfPotatoes, Buduci_inzinjeri, TeskiLuksuzTim, i FESB.

 

170521_MatejKožić_IMG_1173
170521_MatejKožić_IMG_1254_1

 

I ove godine, adaptirali ste se, pokazali ste da ne odustajete i da uvijek nađete način da postignete zavidne rezultate. Nakon napeta 3 dana mozganja i konačnog proglašenja pobjednika ovogodišnjih Gamesa, svi sudionici imali su prilike preuzeti svoje nagrade za koje su se pobrinuli naši sponzori, dok su oni najsretniji dobili i dodatne nagrade za najbolja rješenja mentorskih zadataka. Bila je to vesela subota u Stablu znanja gdje se, smijeh, pozitivnu atmosferu i pridržavanje epidemioloških mjera, održala dodjela nagrada te nakratko zaboravilo da su Gamesi ove godine bili virtualni.  

 

170521_MatejKožić_IMG_1205

 

HVALA  svim članovima organizacijskog odbora STEM Gamesa koji su uložili svoje vrijeme i trud u ostvarenje ove nove verzije Gamesa. HVALA svim timovima koji su bili dio organizacije Gamesa i potrudili se unijeti nešto novo i u ovu godinu: Operativni tim, Tim za znanje, Partnerski tim, IT tim, Dizajn tim, Marketing i PR tim. Bez vaše upornosti i volje za prilagodbu na novo normalno ideja o online Gamesima ne bi se mogla provesti u djelo!

 

170521_MatejKožić_IMG_1243

 

Od srca HVALA svima koji su na bilo koji način pridonijeli tome da se STEM Gamesi održe. Bila je ovo jedna neobična godina za apsolutno sve i zato se želimo zahvaliti svima koji su se adaptirali s nama i sudjelovali na još jednom u nizu uspješno odrađenih Gamesa i to u premijernom Safe Mode izdanju. Ništa ne može zamijeniti originalne Gamese, ali ključ uspjeha je prilagodba i spremnost na promjenu, a ove neizvjesne godine obgrlili smo „novo normalno“ i podsjetili se da uvijek postoji način. Za ovu godinu smo gotovi, ali pripreme za sljedeću godinu već mogu početi! #readySTEMgo #STEMGames2021