Sigurnim putem do najvećeg natjecanja

croatia-osiguranje-naslovna

Iako studenti neće imati priliku ove godine pokazati do koliko briljantnih ideja mogu skupa doći u STEM arenama ili osjetiti napetost u zraku koja se može rezati nožem dok iščekuju rasplet sportske utakmice, Gamesi 2020 nisu u potpunosti doživjeli kraj. Odlučili smo s vama podijeliti dio kolača i otkriti na čemu je organizacija radila kako bi dala Gamesima 2020 dostojanstven izgled.

Samo jedna od stvari u nizu koju ćemo podijeliti je najbitniji partner STEM Games događaja, generalni sponzor. Sa zadovoljstvom možemo reći da bi treću godinu za redom nastavili suradnju s Croatia osiguranjem kao generalnim sponzorom koji bi podržao cjelokupni događaj te svojim prisustvom približio studentima rastuće tehnologije i trendove u poslovnom svijetu!

 

 

 

Ono što Croatia osiguranje i Gamese čini tako dobrim partnerima je nadasve kvalitetna stručnost i inovativnost Croatia osiguranja koja obogaćuje Gamese, kao i podrška i poticaj mladim ljudima u STEM području. Upravo iz tih razloga nastao je produktivan spoj koji je rezultirao time da zajedno osmislimo originalnu generalnu temu o kojoj ćete detaljnije saznati uskoro!

Vjerujemo kako bi i ove godine zajedničkim snagama osigurali opuštenu atmosferu i glatki tijek natjecanja kako bi sudionici bezbrižno mogli doći do novih rješenja uz produktivno timsko okruženje, pomesti konkurenciju u eSport Areni ili obraniti boje svojih fakulteta na sportskim terenima!