STEM Games predavanje na FER-u

STEM Games predavanje na FER-u

Smatraš da bi ti odlazak na STEM Games bilo odlično iskustvo, ali još uvijek se ne možeš odlučiti u kojoj kategoriji se natjecati? Prijatelji već planiraju odlazak, a ti još uvijek nemaš konačnu odluku? Imaš dodatna pitanja, a ne znaš kome ih postaviti? Pitaš se koji je smisao tvog života, a nitko ne zna odgovor? Dođi na STEM Games predavanje gdje ćeš iz prve ruke saznati sve željene informacije i dobiti odgovore na svoje nedoumice! Osim na zadnje pitanje, to ni mi ne znamo!

Predavanje će se održati u srijedu, 14. ožujka, s početkom u 18:15 sati u dvorani D1 na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, u Zagrebu. Na predavanju će te najprije pozdraviti prodekan za nastavu na FER-u, prof. dr. sc. Marko Delimar te Damir Vanđelić, predsjednik Uprave Croatia osiguranja, generalnog sponzora ovogodišnjih STEM Gamesa. Damir Vanđelić prisjetit će se svojih studentskih dana i svega što bi volio da je tada znao, savjetovati kako se najbolje pripremiti za izlazak na tržište rada,te iz vlastite perspektive dati poticaj za aktivno korištenje svake prilika za učenje, nova iskustva i suradnju unutar STEM područja, što je zapravo - sudjelovanje na STEM Gamesima!

Zatim slijedi prezentacija o STEM Gamesima na kojoj ćeš saznati sve informacije izravno od voditelja organizacijskog odbora STEM Gamesa, Saše Tepića. Za sve one znatiželjne na kraju predavanja bit će otvorena tribina kada ćete moći postaviti pitanja i odmah dobiti odgovore.

Vjerujemo da ćeš nakon ovog predavanja željeti svoje mjesto na natjecanju i da se družimo u Poreču. Vidimo se na predavanju? Potvrdi svoj dolazak!

Predavanje zajednički organiziraju STEM Games i Odbor za znanstvena i sportska natjecanja na FER-u (OZSN).