Treći dan Gamesa

naslovna

Nakon večernjeg partija u srijedu, zanimljivog dodatnog programa i intenzivnog prvog dana u STEM Games Arenama znanja, sportu i eSportu svanuo je, zamislite, još jedan sunčan dan u Rovinju, prepun uzbuđenja i iščekivanja.

Prvi busevi su već s probijanjem prvih zraka sunca kroz krošnje Resorta krenuli prema hotelu Eden gdje su se natjecatelji susreli sa zadacima iz stvarnog svijeta koje su za njih pripremili naši mentori. Kao i jučer, uz znanja i vještine dobro je došla i kreativnost te timski duh.

znanje1

Jedni busevi su krenuli u smjeru Arena znanja, drugi prema dvoranama natjecanja u sportu. Jutro je započelo odbojkom, košarkom, futsalom te stolnim tenisom, a na rasporedu je bio i baby chess. Nakon ručka su se igrali rukomet i odbojka na pijesku, ali i veslanje za koje su natjecatelji jučer imali trening.

sport1
sport2

Esport je danas počeo punom parom od ranog jutra. Prva se igrala FIFA, a onda i LOL. Rocket League i CS:GO natjecanja održala su se nešto kasnije, poslije ručka. Atmosfera u eSport Areni zakuhava se iz sata u sat, a natjecatelji i svi željni malo odmora često se okreću ka Chill zoni.

esport (1)

Večera u četvrtak obilježena je bogatim dodatnim programom. Networking event na kojem se tražilo mjesto više, otvorio je treću večer. Na Pikadu je bilo puno pogodaka u sridu, a kasnije je uslijedilo i povlačenje užeta.

freetime
networking
dodatni

Nakon večere, nastupio je napeti STEM kviz s mnogim interesantnim pitanjima koji je opustio natjecatelje i bio savršen uvod za party. Partyji su se održavali ispod šatora, ispred apartmana, ali i na plaži. Na bini je sutra koncert zato vas pozivamo da pojačate i pripremite glasnice.

redbull