Treći dan na Gamesima

dan3_tomi-23 (1)

Nakon prvog dana intenzivnih natjecanja u arenama znanja, sportu i eSportu, kao i zabavnog dodatnog programa i ludih noćnih tuluma, u prekrasnom je Umagu svanuo novi dan pun iščekivanja i uzbuđenja.

Rano ujutro nastupilo je predstavljanje zadataka za treći dan u arenama znanja nakon čega je natjecanje i krenulo. Kao i jučer, naši su se natjecatelji sreli s izazovnim zadacima koje su za njih pripremili naši mentori, za čije je rješavanje bila potrebna doza timskog rada i kreativnosti.

DSC06188

Paralelno uz natjecanje u znanju ujutro su krenula i prva natjecanja u sportu, prije svega u rukometu, odbojci i stolnom tenisu. Ostala su natjecanja nastupila nešto kasnije, malo nakon ručka, a naši su se natjecatelji i njihovi navijači pobrinuli da atmosfera ostane na razini.

dan3_marek-38

I u eSport areni se od ranog jutra pa sve do poslijepodne radilo punom parom. Prvo su se igrali LOL i Rocket League, a nakon ručka uslijedila su i natjecanja u FIFA-i i CS:GO-u. No ekipa iz eSport arene za nas je pripremila i zanimljivi dodatni program, turnir u Tekkenu koji se pokazao kao veliki hit.

dan3_tomi-108

Kao pravi hit pokazao se i STEM Kviz, koji je privukao veliku količinu natjecatelja i ispitao njihovo opće znanje, nakon čega su polako uslijedile pripreme za večerašnje zabave, koje su očekivano trajale do zore.

dan3_tomi-150