Upoznaj naše partnere

Croatia osiguranje vodeće je i najstarije osiguravajuće društvo u Hrvatskoj, tržišni i digitalni lider koji od 2014. godine posluje u sklopu Adris grupe. Osnovano je 1884. godine u Zagrebu, a u svom poslovanju se vodi vrijednostima izvrsnosti, društvene odgovornosti i posvećenosti razvoju s krajnjim ciljem kontinuiranog rasta i pružanja vrhunske usluge klijentima. Croatia osiguranje, kao lidera i poželjnog poslodavca, odlikuju ubrzani razvoj, agilnost i digitalizacija poslovanja te atraktivna inovativna rješenja za klijente.

Institut Ruđer Bošković najveći je multidisciplinaran istraživački institut u Republici Hrvatskoj koji svojom veličinom, znanstvenom produktivnošću, međunarodnom prepoznatljivošću u istraživanju te kvaliteti znanstvenog kadra i opreme predstavlja stožernu znanstvenu ustanovu u RH, u području prirodnih i biomedicinskih znanosti te istraživanju mora i okoliša. Danas IRB čini 11 Zavoda i 4 Centra. Vrijednu infrastrukturu IRB-a čini ljudski potencijal od preko 1000 zaposlenika, od čega je njih preko 790 znanstvenika i istraživača te kapitalna oprema vrijedna preko 100 milijuna kuna. Na Institutu se trenutno provodi oko 300 kompetitivnih znanstvenih domaćih i međunarodnih projekata. Europski projektni portfelj dostigao je vrijednost od 110 milijuna eura. IRB je na ovaj način preuzeo vodeću ulogu u povlačenju sredstava iz fondova EU.

Infobip je vodeća globalna IT i telekomunikacijska tvrtka koja pruža usluge mobilnih komunikacija u oblaku za poslovne korisnike te im omogućava da dostavljaju poruke preko bilo kojeg kanala, bilo kojeg uređaja, u bilo koje vrijeme i bilo gdje u svijetu. S preko 15 godina iskustva u industriji, Infobip se proširio na 65+ ureda na šest kontinenata, nudeći vlastitu platformu za razmjenu poruka s kapacitetom dosega više od sedam milijardi mobilnih uređaja u 190+ zemalja, povezanih s više od 800 telekomunikacijskih mreža, a zapošljava preko 3 500 stručnjaka. Kao tvrtka koja uvijek prati trendove i potrebe tržišta u svom poslovanju Infobip, između ostaloga, koristi podatkovne znanosti, programsko inženjerstvo te tehnike umjetne inteligencije.

Vertiv međusobno povezuje hardver, softver, analitiku i tekuće usluge kako bi korisnicima osigurao kontinuirano upravljanje i optimalno izvođenje ključnih aplikacija te omogućuje njihov razvitak zajedno s potrebama poslovanja. Vertiv kao Architects of Continuity™ rješava najvažnije izazove današnjice koji pogađaju informacijske centre, komunikacijske mreže te trgovačke i industrijske tvornice s portfoljom rješenja u području snage, hlađenja i IT infrastrukture koji se protežu od oblaka do ruba mreža. Sjedište Vertiva je u Columbusu, Ohio u SAD-u, s otprilike 20 000 zaposlenih i poslovanjem s preko 130 zemalja. Vertiv Croatia djeluje kao jedna od grana Vertiva s preko 450 stručnjaka. To je sjedište za Prodaju i usluge u središnjoj i južnoj Europi, svjetsko sjedište centara za projekte o modularnim informacijama te centar za istraživanje i razvoj s preko 150 inženjera koji se specijaliziraju na raznim područjima. U Zagrebu se centri za projekte o modularnim informacijama proizvode, instaliraju i testiraju, a naposljetku se šalju korisnicima diljem svijeta.

AITAC grupacija usmjerena je na projektiranje u brodogradnji s fokusom na tržišni segment megajahti, kruzera visokog stupnja složenosti te ratnih brodova visokih standarda. Osim projektiranja, bavimo se i implementacijom naprednih PLM i CAD rješenja, primarno pružajući  podršku za proizvode Dassault Systèmesa, odnosno 3DEXPERIENCE platforma koja se koristi u raznim industrijama pa tako i u brodograđevnoj. Sjedište tvrtke nalazi se u Hrvatskoj (AITAC d.o.o.), ali smo zbog međunarodnog karaktera poslovanja, prisutni i u drugim zemljama Europe: AITAC GmbH (Njemačka), Aitac BV (Nizozemska) i TVAN SAS (Francuska). “Vrijednosti – izazovi – rješenja” predstavlja našu misiju – što je veći izazov, to smo motiviraniji pronaći najbolje rješenje u kojem će do izražaja doći naš potencijal, timski duh, kvaliteta i znanje. U AITAC-u izrazito cijenimo odnos s klijentima. Aktivno slušamo u cilju da kroz naše iskustvo i efikasnost klijentu pomognemo realizirati željeni projekt.  Danas je AITAC poznata i renomirana firma u svijetu i razlikuje se od konkurencije u nekoliko činjenica, prvenstveno u svom stavu prema djelatnicima i organizacijskoj kulturi koju njegujemo, vlasničkoj strukturi te u konačnici i u širokom spektru usluga visokih standarda koje pruža grupacija.

Tvrtka AVL-AST d.o.o. osnovana je 1996. godine sa sjedištem u Zagrebu kao članica AVL List GmbH. Kao strateški partner prvobitno smo orijentirani ka razvoju vlastitog softvera, elektrifikaciji, kreiranju i implementiranju softverskih rješenja za simulaciju, testiranje i optimizaciju svih vrsta pogonskih sustava za putnička i gospodarska vozila. Značajan smo partner velikom broju proizvođača automobila diljem svijeta koji zbog strogih ekoloških standarda i smanjenja potrošnje goriva moraju kontinuirano poboljšati svoje proizvode. Prateći trendove i potrebe naših zaposlenika, gradimo poticajnu radnu klimu i kontinuirano radimo na poboljšanjima.

Festo je vodeći svjetski dobavljač u području industrijske automatizacije i lider u stručnoj edukaciji. Usavršavamo svoje proizvode i usluge kako bismo odgovorili na izazov pametne i digitalizirane proizvodnje oslanjajući se na umjetnu inteligenciju i strojno učenje. Inspiracija nam je priroda oko nas koja predstavlja neiscrpan izvor ideja i mogućnosti što se vidi kroz naš Bionics program, Bionics Learning Network. Želja nam je da kroz Bionics Learning Network motiviramo, inspiriramo i potaknemo inovacije. Koliko smo se inspirirali prirodom, prilagodili novim izazovima i tehnologijama te koja smo inovativna rješenja pronašli otkrijte na našem Chill out štandu.

Privredna banka Zagreb d.d. (PBZ) članica je Intesa Sanpaolo grupe, jedne od najvećih bankarskih grupa u Europi. Po rezultatima poslovanja, kontinuirano je u vrhu hrvatskog bankarstva te je zadržala ulogu predvodnika u novim tehnologijama kontinuirano razvijajući nove i inovativne proizvode te usluge za građane i poslovne subjekte. Banka je također tijekom godina nagrađivana nizom prestižnih međunarodnih i domaćih nagrada za izvrsnost i kvalitetu poslovanja, a dobitnica je i certifikata Best employer 2020. i 2021. godine prema  standardima ISF white© Employee Respect, a i nositelj je certifikata Certificate Employer Partner koji se dodjeljuje poduzećima koja kvalitetno upravljaju ljudskim resursima. Privredna banka Zagreb brine o svojim zaposlenicima osluškujući njihove potrebe jer oni predstavljaju temelj uspješnog poslovanja, aktivno sudjelujući u razvoju Banke i kreiranju stalnih promjena. Potičući zapošljavanja mladih budućih stručnjaka te omogućavajući studentima obavljanje prakse i studentskog rada, Privredna banka Zagreb nudi priliku mladima da se okušaju u realnom sektoru pod vodstvom iskusnih mentora te tako ulaže u njihov razvoj.

Ru-Ve je obiteljska tvrtka osnovana 1990. godine u Zagrebu sa sjedištem u Svetoj Nedelji kraj Zagreba. Tvrtka od 2005. godine raspolaže sa, po ISO 9001:2000 normi, certificiranim sustavom upravljanja kvalitetom kao prva tvrtka u svojoj struci. Djelatnost tvrtke je veletrgovina laboratorijskim potrošnim materijalom (pribor i kemikalije), laboratorijskim uređajima, laboratorijskim namještajem, procesnom opremom i tehnologijom za prehrambenu, kemijsku i farmaceutsku industriju te servis laboratorijske opreme. Tvrtka je dugogodišnji autorizirani distributer najrenomiranijih europskih proizvođača i surađuje s nekoliko specijaliziranih svjetski poznatih veletrgovaca. Raspolažemo s vlastitim skladištem s više od 17 000 artikala te vlastitim servisnim centrom, što nam omogućuje brzu isporuku roba i usluga. Ru-Ve nije samo dobavljač, već je i partner svakog laboratorija s vizijom biti vodeći i snabdijevati ih odgovarajućom opremom, prepoznatljiv po vrhunskoj stručnosti i kvaliteti svojih usluga. Razmjenjujemo stečeno znanje i iskustva te spajamo poslovne i znanstveno-istraživačke partnere iz zemlje i inozemstva. Pružamo usluge temeljene na stručnom znanju i iskustvu zaposlenika.

NEXE Grupa je poslovni sustav od 15 tvrtki koje uspješno posluju u Republici Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini, u kojem je zaposleno više od 1750 radnika. NEXE Grupa bavi se proizvodnjom cementa, betona, agregata, betonskih elemenata, crijepa, cigle i keramičkih pločica, a u sustavu Grupe posluju i Luka Tranzit Osijek te Ekonex, tvrtka za gospodarenje otpadom. U skladu sa svojom vizijom i misijom, NEXE Grupa gradi bolju budućnost kako za svoje zaposlenike i vlasnike, tako i za zajednicu u kojoj djeluje, a poslovnu filozofiju temelji na kontinuiranim ulaganjima u sve proizvodne i poslovne procese s ciljem modernizacije i povećanja energetske učinkovitosti u svim tvrtkama članicama. Posebna pažnja posvećuje se kontinuiranom ulaganju u ljude kroz razvoj njihovih kompetencija putem različitih edukacijskih programa. Kako bi razvoj bio prilagođen svakom zaposleniku, pokrenuta je NEXE akademija koja za cilj ima unapređenje postojećeg sustava edukacija. Na taj način se zaposlenicima omogućava ostvarivanje njihovog punog potencijala, razvoj dodatnih radnih vještina te povećanje radne učinkovitosti.

KONČAR kontinuirano razvija segmente koji pružaju najveću dodanu vrijednost. Fokus je stavljen na energiju vjetra, sunca i vode te je preusmjeren na daljnji razvoj tehnologija i proizvoda koji će kombinirati zeleno i pametno kako bi partnerima omogućili da budu u korak s globalnom inicijativom u smjeru oblasti energetike. Sa sjedištem u Zagrebu, KONČAR najviše izvozi u Europsku uniju, Aziju, Afriku, SAD i Australiju što ga čini najvećim hrvatskim neto izvoznikom desetljeća. U KONČARU se razvijaju suvremena rješenja za elektroindustriju čime se značajno doprinosi lokalnoj proizvodnji i energetskoj održivosti društva.

Klimaoprema je iskusan i certificiran proizvođač visokokvalitetne HVAC opreme i CLEANROOM tehnologije, kao i inženjerska tvrtka koja nudi "ključ u ruke" projektima u industrijama gdje je potrebna čista soba. Svojim klijentima isporučujemo visokokvalitetne proizvode, rješenja i podršku u procesu provedbe projekta.

Flow Traders je kvantitativna trgovačka tvrtka, osnovana 2004. godine. Mi smo vodeći svjetski tehnologijski dobavljači vrijednosnih papira, specijalizirani u Exchange Traded Products (ETP). Flow Traders je sjecište financija, najsuvremenije tehnologije i znanstvenog istraživanja. Svoju organizaciju i dalje razvijamo tako da našim trgovačkim jedinicama u Europi, Amerikama i Aziji osiguravamo veće razmjene vrijednosnih papira 24 sata dnevno. Financijska tržišta naglo su se promijenila. Od trgovanja u arenama do algoritamskog trgovanja, naš poslovni model postao je pravi poduzetnički te nas je transformirao u kompetitivnu tvrtku u području FinTech-a. Platformu glavne tehnologije koristimo kako bismo objavljivali ponude i davali prijedloge za cijene na tisućama ETP listi. Isto tako smo aktivni u drugim imovinskim kategorijama kao što su to obveznice, FX kriptovalute te ostali slični financijski proizvodi. Povrh toga osiguravamo vrijednosne papire institucijskim ugovornim stranama kako bi provodile promjene diljem svih regija!

bonsai.tech vjeruje da svaki čovjek zaslužuje da se prema njemu ne ponaša kao prema robotu, stoga oni izrađuju AI rješenja kako bi automatizirali poslovne procese i omogućili ljudima usredotočenost na poslove u kojima su zaista nezamjenjivi. Specijaliziraju se u izradi pametnih rješenja, naprednoj analitici, robotskoj automatizaciji procesa i razvoju virtualnih asistenata.

Nestlé u Hrvatskoj djeluje od 2003. godine pod imenom Nestlé Adriatic sa sjedištem u Zagrebu. Uz Hrvatsku, Adriatic regiju čine i Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Kosovo te Sjeverna Makedonija. Krajem 2017., Nestlé Adriatic regija postala je dio većeg tržišta Nestlé južne i istočne Europe koje s Rumunjskom i Bugarskom te Ukrajinom i Moldavijom obuhvaća čak 50 milijuna potrošača. Novo formirano tržište obuhvaćat će oko 8000 ljudi i pet tvornica, a ovom transformacijom Nestlé je stvorio dodatne prilike za ostvarivanje šireg dosega i rasta u svim kategorijama, razvijajući pritom ljudski potencijal i svojih pet središta - Bukurešt, Sofija, Zagreb, Beograd i Kijev. Nestlé je u svojoj globalnoj strategiji razvoja do 2030. godine prepoznao tri najvažnija područja djelovanja, u skladu s ciljevima „Agende 2030 za održivi razvoj“, koju su usvojili i Ujedinjeni narodi. Za Nestlé Adriatic to znači: pomoć 50 milijuna djece kako bi živjeli zdravim životom, povećanje životnog standarda 30 milijuna ljudi kroz odgovorno poslovanje te težnju prema nultom utjecaju na onečišćenje okoliša. Vođeni vrijednostima zasnovanim na poštovanju, Nestlé zajedno s partnerima radi na stvaranju zajedničkih vrijednosti, istovremeno doprinoseći društvu te osiguravajući dugoročni uspjeh poslovanja.

Ožujsko se proizvodi od 1892. godine, a ime je dobilo po mjesecu ožujku u kojem se tradicionalno proizvodilo najbolje pivo. Trenutno je najprodavanije pivo u Hrvatskoj s tržišnim udjelom od 40%. Među potrošačima je poznata i pod nadimkom Žuja. Današnji proces nastanka Žuje rezultat je 120 godina kombiniranja, mjerenja i puno, puno kušanja tzv. Pivski mošt, slatka tekućina koja se dobiva iz ječma i pšenice, temelj je najomiljenijeg hrvatskog piva. Sve ambalaže napravljene su po mjeri svake ekipe, događaja i druženja jer je Žuja jedna od nas!

Cockta je dio Atlantic Grupe, vertikalno integrirane multinacionalne kompanije čije poslovne aktivnosti uključuju istraživanje i razvoj, proizvodnju te distribuciju robe široke potrošnje, uz prisutnost na tržištima više od 40 zemalja diljem svijeta.

Snaga M SAN Grupe počiva na razgranatoj regionalnoj mreži s više od 6100 partnera kojima mjesečno dostavlja više od 200 000 proizvoda. S ciljem jačanja i rasta svojih partnera, M SAN Grupa pruža najširi asortiman proizvoda u regiji, a uz to i stručne i specijalizirane prodajne timove, najznačajnije svjetske brendove, kontinuirano širenje spektra usluga i roba . Sponzorstvo M SAN Grupe uključuje četiri partnerstva, odnosno četiri sponzora na Gamesima, a to su: MSGW, MS, Philips i UVI.

A1 Hrvatska dio je A1 Telekom Austria Grupe - vodećeg pružatelja digitalnih usluga i komunikacijskih rješenja u centralnoj i istočnoj Europi. A1 Telekom Austria Grupa djeluje u sedam europskih zemalja koje zajedno pružaju usluge približno 24 milijuna korisnika. Svojim brojkama ponosi se i A1 Hrvatska – zapošljava oko 2000 ljudi te se svakodnevno brine o potrebama 2 milijuna korisnika. Ulaže u razvoj 5G tehnologije te je prvi demonstrirao brzinu veću od čak 20 Gbit/s u živoj 5G mreži, što je apsolutni brzinski rekord u mobilnom segmentu u Republici Hrvatskoj. S najraširenijom optičkom mrežom za superbrzi internet podržava sve preduvjete Digital agende EU2025. Njene brzine postižu i do 500 Mbit/s kojom se pokriva 500 tisuća kućanstava na tehnologiji nove generacije.

X