Vikend na Gamesima

20180508_karaoke_marko_pacadi_21_1080

Svima se ponekad dogodi da propuste velike stvari monumentalne važnosti iz razloga što su fulali rok za prijavu pa makar i za minutu. Vjerujemo da se, usprkos dozi adrenalina koja se dobije kada se rade stvari u pet do dvanaest, ipak na kraju ostane razočaran kada se shvati je zapravo dvanaest i pet, a sjajna prilika propuštena.

Mi na Gamesima smo svjesni da su zadnje dvije rečenice opis svakog studenta ikada, stoga smo za sve vas koji vole živjeti a na rubu, a pogotovo raditi stvari u dvanaest i pet pripremili i ove godine vikend aranžman na Gamesima od 10. do 12. svibnja!   

Možda si sada jedan običan pesimist pa ti kroz glavu prolaze misli poput “Ali to je samo tri dana na Gamesima”, no stani na sekundu i dopusti nam da tvoju čašu napola praznu napunimo do vrha svime što te očekuje u vikend aranžmanu na Gamesima:

  • dva noćenja – čitaj dvije mogućnosti za prijeko potrebnu regeneraciju nakon velikotravanjske ispitne depresije
  • jedan puni + jedan polupansion – zaboravi menzu na 2 dana jer ćeš u Poreču jesti kao gospoda
  • pristup finalu sporta, znanja, eSportsa i cijelom drone race natjecanju – vrati se u stanje uma Svjetskog prvenstva 2018
  • sudjelovanje u dijelu dodatnog programa (bez eSportsa) – sve aktivnosti koje kao svaki student imaš na svojoj bucket listi moći ćeš nakon vikenda na Gamesima prekrižiti s popisa
  • dva koncerta – koja zajedno s masovnim navijanjem povećavaju vjerojatnost da se doma vratiš s onim promuklim glasom na kojeg se svi pale

Ako ti i dalje čaša napola prazna, možda bi bilo najbolje da se sam uvjeriš kako je ponekad ipak bolje biti optimist i natankaš svoj sivi Saxo za roadtrip do vikenda na Gamesima!

Prijave za vikend aranžman otvorene su do 4. svibnja, a prijaviti se možeš bilo da si sramežljivi STEMovac, elokventni humanist ili uopće nisi student, ali imaj na umu da je broj mjesta ograničen.

Više o prijavi i informacijama o ultimativnom party vikendu možeš saznati ovdje.