Vruć treći dan i uzavrela atmosfera na terenima i u arenama

Foto: Viktor Katalenić, Fotosekcija KSET-a
Foto: Viktor Katalenić, Fotosekcija KSET-a

Prethodnu noć obilježio je kviz općeg znanja koji je pokazao tko barata svojim znanjem, a tko svojom jetrom(opet jetra). Klasični izlazak na plažu je bio pomaknut te je trajao do doručka (totalno neočekivano).

Treći dan Gamesa, jednako sunčan i jednako vruć kao i prethodni. Najvažniji obrok dana je preskočen, no naši gladijatori su se uredno držali rasporeda u arenama (mozak radi, jetra se budi). Arene su sve uredno radile i tehničkih poteškoća nije bilo (bravo tehnološka arena).

Sportaši su ostavili dušu na terenu praznih želudaca (ooops). Izmišljena su dva nova sporta kako bi ekipa ostala na plaži, odbojka na pijesku i veslanje na suhom. Također, dio ljudi je trčao po kompleksu (valjda kros). Vruć dan, znojna tijela, uzavrela atmosfera i fair play definirali su sportski dio Gamesa (za eksplicitne fotke javljajte nam se u inbox, a rezultate pogledajte na https://scores.stemgames.hr).

Navečer slijedi najočekivaniji dio zabavnog programa, Game Night. Event s igricama našeg djetinjstva zbog kojih su se  dobivale jedinice u školi ili se žrtvovao social life u stvarnom svijetu. Sutra više o plesanju studenata uz brdo sramotnih fotki.

Vidimo se sutra u isto vrijeme i na istom mjestu.