Zašto je super biti u Gamesima?

zasto_je_super_biti_u_gamesima_vizual

Svako zašto ima svoje zato, ili više njih. Zato ti danas donosimo najvažnije odgovore na pitanje zašto je toliko super biti u Gamesima i zašto se baš i ti koji ovo čitaš trebaš prijaviti.

Gamesi su najveće studentsko natjecanje u STEM područjima koje na jednom mjestu okuplja studente za natjecanje u znanju, sportu i esportu. Velik naglasak stavljen je na rješavanje različitih suvremenih inženjerskih zadataka i problema, a kako to bolje učiniti nego unutar interdisciplinarnih timova.

Gamesi potiču studente na rješavanje zadataka, proučavanje novih tehnologija, kreativnost i suradnju te sportski duh!

Slika 1

Podržavamo zajedništvo i mogućnost rada u timovima s članovima koji dolaze s različitih fakulteta. Povezujemo sudionike, stvaramo prijateljstva i poznanstva, a na Gamesima možda upoznate i ljubav svog života. Zabava i navijačka atmosfera tu su tokom svih dana Gamesa. U aktivnostima dodatnog programa svatko će moći pronaći nešto za sebe -  beer pong, kviz općeg znanja, potrage za blagom, partiji, koncerti i karaoke  su sve što vam treba za dobru zabavu.

Slika 2

Natjecanje u znanju donosi  suvremene probleme, a za sve nejasnoće tu su mentori iz akademije i industrija. U Gamesima ne postoji samo jedan točan odgovor na pitanje, već se cijeni raznolikost i originalnost rješenja. Želiš biti na TV-u? Novinama? Na portalima? Gamesi su jedinstven spoj znanja, sporta, e-sporta i zabave na jednom mjestu. Tradicija Gamesa široko je poznata među studentima.

Slika 3

Ne zvuči li Rovinj kao primamljiva lokacija? Okupljamo velik broj fakulteta, u natjecanjima koja stvaraju “studenti za studente”, tako da dobro znamo što znači inovativnost i moderno natjecanje. Pročitajte što kažu naši ambasadori o nama i podržite s nama ovu odličnu priču koja traje već 5 godina.

Slika 4

Prijavi se na Gamese i vidimo se u Rovinju! A do tada, prati naše društvene mreže i vikni: Ready, STEM, go!