Tko su sve partneri Gamesa 2021?

12_6

Nakon što smo vam otkrili generalnog sponzora ovogodišnjih Gamesa, Croatia osiguranje, uz kojeg smo osmislili i generalnu temu Dare to adapt, kao i mentorske sponzore - OIKON - Institut za primijenjenu ekologiju, Infinum, Infobip, Vertiv i Privredna banka Zagreb; koji su ojačali naš Tim za znanje osmišljavajući zadatke koji se bave aktualnim izazovima koje nam je donijela pandemija, na red dolaze i partnerski i materijalni sponzori. Svi oni pomoći će nam u borbi s adaptacijom u Safe Modu, kako bi zajedničkim snagama došli do novih ideja i rješenja.

 

croatia i mentorski

 

Ovogodišnji partneri Gamesa su Ru-Ve, Kefo, BonsAI, Hs Tec i HŽ. 

Ru-Ve dugogodišnji je autorizirani distributer najrenomiranijih europskih proizvođača laboratorijskih materijala i opreme, pribora, kemikalija, uređaja, kao i tehnologije za prehrambenu, kemijsku i farmaceutsku industriju, te se također bavi i servisom laboratorijske opreme.

RUVE

 

Kefo pripada vodećim distributerima laboratorijskih kemikalija u regiji, kao i  referentnih materijala,  i druge robe i opreme.  2005. godine postao je suvlasnik poduzeća LLG – Laboratory Logistics Group, koje je drugo najveće evropsko poduzeće za prodaju laboratorijske potrošne robe i opreme.

 

kefo

 

BonsAI pronalazi i primjenjuje nova tehnološka otkrića iz područja umjetne inteligencije (AI) te na taj način klijentima omogućava postizanje interne efikasnosti i konkurentske prednosti. Područja u kojima se BonsAI usavršava su napredna i prediktivna analitika, robotska automatizacija procesa i chatboti, a sve u svrhu stvaranja svijeta bez monotonih poslova.

 

bonsai.tech

 

HSTec je inovativna razvojno-proizvodna tvrtka s dugogodišnjim iskustvom na području visoko-brzinskih motorvretena, industrijske automatizacije i robotike. Koncept razvoja proizvoda temelji se na principima otvorene inovacije i prototipne specijalne proizvodnje. Iznimna važnost se pridaje stalnom usavršavanju i usvajanju novih tehnologija, te suradnji sa znanstvenoistraživačkim institucijama.

Fleksibilni tim vrhunskih stručnjaka strojarske i elektrotehničke struke kontinuirano pokreće razvoj novih proizvoda i nudi kreativna i sveobuhvatna rješenja na području industrijske automatizacije.

 

hstecj

 

HŽ Putnički prijevoz bavi se pružanjem usluga u javnom željezničkom putničkom prijevozu, a svoju ponudu prilagođava svim kategorijama putnika. U sklopu ponude namijenjene studentima HŽPP redovnim i izvanrednim studentima omogućuje povoljna putovanja u unutarnjem i međunarodnom prijevozu, a u suradnji s određenim županijama, gradovima i općinama i besplatan prijevoz redovnim studentima do/iz mjesta studiranja.

 

HŽPP

 

Materijalni sponzori ovogodišnjih Gamesa - GLS, Pauza.hr, Carlsberg; pobrinuli su se kako bi goodie bagovi s nagradama bili još bogatiji, stigli na vaše adrese i osvježili vas ili vam vratili energiju nakon riješenih zadataka. 

 

sponzori zadnji red

 

GLS omogućit će brzu i sigurnu dostavu paketa s nagradama, Pauza.hr će olakšati i ubrzati proces dostave vaše omiljene hrane, a Carlsberg pobrinuti za osvježenje sudionika nakon riješenih zadataka.

Vjerujemo da jedva čekate zaviriti u goodie bagove!

 

Svim sponzorima i partnerima zahvaljujemo na podršci i iskazanom interesu te se veselimo nastavku suradnje na Gamesima!