Domaćin STEM Gamesa 2023 – Umag!

Poly&Katoro

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo kako će se ovogodišnji Gamesi održati od 9. do 14. svibnja u prekrasnom Umagu, povijesnom gradiću na samom sjeveru Istre, u neposrednoj blizini granice sa Slovenijom. Turistički grad na obali s bogatom kulturnom baštinom i prirodnim ljepotama, neformalno je poznat kao i grad sporta. 

Natjecatelji će biti smješteni u elegantnom turističkom kompleksu Katoro u Apartments Polynesia Plava Laguna i Apartments Katoro Plava Laguna sjeverno od samog grada. Apartmani se nalaze odmah uz obalu, a sadrže i balkon ili terasu s kojih se pruža direktan pogled na svjetlucavo more, što omogućava savršenu priliku za opuštanje nakon dugog dana ispunjenog uzbuđenjem.

Za sve naše sportske natjecatelje osigurani su i tereni nedaleko od smještaja, a natjecanje u znanju održavat će se u prostranim konferencijskim dvoranama Hotela Coral Plava Laguna.

Sve sudionike čeka i dobra zabava. Uz puno otvorenog prostora za druženje, svi će natjecatelji moći uživati i u kristalno čistim plažama, sunčanjem na prostranim vanjskim bazenima ili pak u jednom od restorana i barova na samoj obali. U sklopu objekta nude se i dodatne aktivnosti, a u blizini smještaja nalazi se i supermarket.

Gamese svake godine obilježava dobra atmosfera i odlično društvo, ali i bogati zabavni program. Ako ne želiš propustiti sve što smo pripremili za ovu godinu, zaprati nas na društvenim mrežama!

 

#ReadySTEMgo!

IMG_0449
IMG_0450
8 (2)
IMG_0451