Gamesi bez granica

naslovna_slika – Gamesi bez granica

Jesi li student koji studira na fakultetu van Hrvatske i oduvijek si htio posjetiti prekrasnu Jadransku obalu, ali nikako da uhvatiš vremena? Ili studiraš u Hrvatskoj, ali želiš upoznati ljude koji nisu iz tvog grada ili države i razmjeniti životna iskustva? Dođi na Gamese u Rovinju 2020.!

 

Gamesi su međunarodno studentsko natjecanje koje podržava sudionike iz svih dijelova Hrvatske i šire. Dosada je svojim sudjelovanjem Gamese obogatio ne mali broj stranih studenata, a broj fakulteta koji nam se priključuje raste iz godine u godinu! Gamesi podržavaju sudjelovanje studenata svih nacionalnosti, kao i suradnju sa stranim kompanijama, institutima i stručnjacima iz industrije.

slika1

Uzmi stvari u svoje ruke i ne propusti da ti Gamesi 2020 promaknu iz vida jer ovo je tvoja prilika da im doprineseš na međunarodnoj razini. Ove godine možeš posjetiti šarmantan gradić na istarskoj obali, Rovinj i ostaviti dobar glas o svom fakultetu, gradu ili državi, jer Gamesi potiču raznolikost, zajedništvo te originalne ideje. Ne propusti ovu fantastičnu priliku i obogati STEM Games svojim znanjem, kreativnošću i pozitivnim duhom, a mi ćemo ti vratiti duplo. Doma ćeš se vratiti prepun dojmova, uspomena, s novim prijateljima, ljubavima i kontaktima.

 

Neovisno o tome na kojem STEM fakultetu studiraš ili iz koje države dolaziš, na Gamesima 2020 čekamo te nasmijanih lica i širom raširenih ruku. Riječi ne mogu dočarati osjećaj i duh Gamesa, zato nemoj oklijevati i prati važne datume jer ove godine samo nam je nebo granica! 😀