Snage iza novog izdanja Gamesa!

STEM_Games_Grupne_Kolaž_2_25012019

Gamesi su ti bili najbolja odluka godine i odbrojavaš dane do idućih? Ili ti možda već izlaze na uši priče frendova uz popratnu rečenicu “e sori stari, ali trebao si biti tamo” pa ti je glavna novogodišnja odluka bila da ove godine stvarno budeš tamo? U slučaju da je tvoj odgovor da, napokon možeš mirno spavati jer su pripreme za Gamese započele punom parom i to pod sigurnim vodstvom organizacijskog tima!

Ponosni smo da se naš tim čiji članovi ove godine dolaze s 19 različitih fakulteta proširio i izvan STEM granica! Pridružili su nam se Hrvatski studiji, Pravni fakultet i Grafički fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišni odjel za stručne studije iz Splita, Medicinski fakultet Osijek, Elektrotehnički fakultet Sarajevo, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli i Institut Ruđer Bošković kojima želimo toplu dobrodošlicu!

Članovi našeg tima će u sljedeća četiri mjeseca dati sve od sebe da upravo ti budeš taj koji će dogodine maltretirati frendove pričama s Gamesa! Sigurni smo da nikako ne želiš propustiti tu priliku, stoga ti zasad ne preostaje ništa drugo nego da nas nastaviš pratiti preko društvenih mreža!

 

STEM_Games_Grupne_Kolaž_25012019