Svi sponzori STEM Gamesa 2023

Slide 16_9 – 1 (2)

Nakon što smo vas upoznali sa svim sponzorima pojedinačno, vrijeme je da ih sve spomenemo I na jednom mjestu, jer bez njih Gamesi ne bi bili isti!

Croatia osiguranje i ove se godine našla kao generalni sponzor Gamesa te smo u suradnji s njima osmislili generalnu temu ovogodišnjih Gamesa – Innovating Security Through STEM, koja nas navodi na razmišljanje o sigurnosnim problemima s kojima se u današnjem digitaliziranom svijetu moramo svakodnevno suočavati.

Naši tematski sponzori, Infineon Technologies Austria AG i Privredna banka Zagreb izabrali su svoje podteme za jednu od Arena znanja i tako se pobrinuli da ovogodišnji natjecatelji budu suočeni s zadacima koji su izazovni, inovativni i interesantni.

Suradnja s mentorima ključna je za uspješno rješavanje zadataka pa su se tako mentorski sponzori, FESTO i AVL osigurali kvalitetno vodstvo i stručnu podršku mentora svim natjecateljima arene znanja.

ESport arena ove se godine vraća jača nego ikad i to uz pokroviteljstvo naših eSport sponzora, M SAN Grupa i A1, koji su se pobrinuli da natjecanja u CS:GO, LOL-u, FIFA-i i Rocket League-u prođu glatko.

Partneri događaja ovogodišnjih Gamesa su Vertiv, vodeći dobavljač infrastrukture na području IT I telekom industrije; AITAC, grupa koja nudi usluge u području Inženjeringa, CAD-PLM konzultacija i 3D skeniranja te KONČAR, regionalni lider u elektroenergetici i željezničkim rješenjima. Ovogodišnji materijalni sponzori su Nestle, Arriva, Cockta i Ledo.

Uz partnere i materijalne sponzore također imamo i ASEE, jedne od najvećih IT tvrtki na području proizvodnje i implementacije vlastitih softverskih rješenja i usluga; Porsche Digital Croatia, podružnica jednog od najpoznatijih proizvođača sportskih automobila koja uz pomoć najnovijih tehnologija razvija digitalna rješenja za Porsche korisnike diljem svijeta; Visage Technologies, švedsko-hrvatska tvrtka koja je predvodnik industrije računalnog vida; Lürssen, njemačka grupacija specijalizirana za dizajn i proizvodnju mega jahti, brodova i plovila obalne straže te pružanje sveobuhvatne usluge svojim klijentima i nakon prodaje u vidu regularnog održavanja i globalne logističke podrške, preinaka i popravaka; DICE Digital Innovation Center, međunarodno priznata tvrtka za IT istraživanje i razvoj koja nudi izuzetne usluge savjetovanja, istraživanja i razvoja u planiranju, arhitekturi, infrastrukturi, strategiji i sigurnosti na najvišoj svjetskoj razini te ERSTE banku koju drukčijom čine njezini zaposlenici, njihov pristup poslu, inovativnost i briga za klijente. Iz godine u godinu postiže kvalitetne financijske rezultate, kontinuirano ulažući u digitalni razvoj, što omogućava inovativnost i kreativnost u pristupu klijentima.

Vidimo se uskoro na Gamesima u Umagu!