Tko su sve partneri Gamesa 2020?

ostali-sponzori-naslovna

U našim objavama već smo vam otkrili generalnog sponzora STEM Gamesa 2020 i partnera eSport Arene. Naš generalni sponzor, Croatia osiguranje, uz kojeg smo smislili genijalnu generalnu temu o kojoj možete pročitati ovdje, popratio bi cjelokupni događaj te svojim prisustvom približio studentima rastuće tehnologije i trendove u poslovnom svijetu. Vjerujemo kako ni eSport Areni ne bi nedostajalo potpore jer bi se Good Game Global pobrinuo da naši sudionici bezbrižno prate stream, dok natjecatelji usmjeravaju sav fokus na osvajanje titule najboljeg esportaša. Niti sport ne bi ostao zakinut jer bi naše sportske arene podupirao RU-VE.

 

Uz partnere arena znanja, definitivno ne bi nedostajalo mentora s industrijskim znanjem od kojih bi naši natjecatelji mogli dobiti vrijedne savjete iz prve ruke. Na Gamesima 2019 bilo nam je zadovoljstvo družiti se s Fraunhofer ITWM-om, PBZ-om, AVL-AST-om, Infobipom i Oikon-om, stoga smo bili i više nego oduševljeni kad su nam se odlučili pridružiti i ove godine! Svojim prisutstvom i iskustvom, arene znanja upotpunili bi i naši novi partneri Fraunhofer IESE, RBA i Vertiv.

 

Nakon cjelodnevnog naprezanja moždanih vijuga i mišića u arenama znanja, sporta i esporta, naši sudionici mogli bi se osvježiti i uživati uz promotivne materijale naših partnera Badela, Nestle i Atlantic Grupe. Također, cjelokupno natjecanje ojačali bi suradnjom s našim ovogodišnjim partnerima HUB385, OTP bankom i AITAC-om.

 

Vjerujemo kako bi se Gamesi 2020 održali u sjajnom izdanju uz naše raznolike i brojne partnere, stoga im ovim putem zahvaljujemo na podršci i iskazanom interesu te se veselimo budućoj suradnji kako bismo doveli Gamese 2021 na još veću razinu!