10 razloga za vikend na Gamesima

STEM Games vikend

Otvaranje sezone

Znate onaj osjećaj kad dođe početak petog mjeseca i svi brzo odjure u svoje vikendice na moru i pune društvene mreže slikama “skoro ljeta”? Ove godine imaš mogućnost pokazati im kako se sezona otvara sa stilom, u Poreču.

 

Iznenađenje za ekipu

Svi tvoji idu na Gamese, jedino si ti zatrpan obavezama? Znaš da će te bombardirati slikama i porukama iz Poreča i nekako želiš biti dio toga. Iznenadi ih sve, pojavi se za vikend i pokaži im da si uvijek korak ispred njih.

 

Koncerti i luda zabava

Da da, možda nećeš provesti tjedan igrajući utakmice ili mozgajući nad problemskim zadatkom, ali i dalje imaš šansu pokupiti zabavni dio zvan vikend na STEM Gamesima. Partijaj s Krankšvesterima i Kuzmom i Shaka Zulu. Znaš da želiš biti tamo.

 

Finala

Čak i oni koji ne prate sport postanu najveći fanovi i navijači kad krenu finalne utakmice. Napetost se može rezati u zraku, glasnice pucaju, suci su potplaćeni, svi su odjednom eksperti teorije sporta. Čak i ako tvoji nisu u finalu, jednako ćeš uživati u svakom pogotku i atmosferi.

 

NextGen Society

Zanima te kako su mladi na kojima svijet ostaje spremni riješiti probleme novih generacija? Jedva čekaš vidjeti ih kako se znoje pred žirijem dok iznose svoje ideje, koprcanje u odgovorima na pitanja i neispavanost na djelu. Vikend je dovoljan da podijeliš njihovu muku i proslaviš potencijalne brutalne koncepte.

 

Svi su gore

Kada ćeš opet imati priliku vidjeti Marka s FOI-ja, Antu s FESB-a, Luciju s TVZ-a i Selmu iz Sarajeva na jednom mjestu? E pa ne propusti priliku, svi oni će biti tamo i čekati te s ohlađenom cugom.

 

Neki novi klinci

Hrpa studenata, svi u istom điru, zgodni frajeri, predivne cure...Naći će se za svakoga ponešto. Vikend je dovoljan da nađeš novog najboljeg frenda, jamca za kredit, kuma za svadbu, šetača psa ili nekog s istim fetišem na stopala.

 

Nova ljubav te čeka pred vratima

Ne, to nije samo stih Severinine pjesme, to može biti tvoja stvarnost. Samo razmisli koja priča za unuke: “Upoznali smo se jedan vikend, davne 2018. u Poreču. Full spontano, tražio sam ekipu, zajedno čekali cugu na šanku. To je bila najbolja šetnja uz zalazak Sunca.”

 

Spektakularno zatvaranje

Nisi to čuo od mene, ali bit će bomba! Nije isto pratiti to doma na Instagram storyju ili uživo. Nemoj da bude previše suza u tvome pivu. Nemoj bit Bridget Jones s kantom sladoleda na kauču. Budi s ekipom na spektaklu.

 

Dio si prvih Gamesa

Jednog dana kada ćeš imati karijeru i obitelj, kada ti svi počnu govoriti da si dosadna stara osoba koja je zapela u rutini kuća-pos'o-pos'o-kuća, zamisli kako bi ih ušutkao: “Di ste vi bili dok smo ludovali na prvim Gamesima. Spontano otišli na vikend, rekli yolo. Sad smo dio legende!”