5 razloga zašto se natjecati u znanju na Gamesima

20180209_arena_viktor_katalenic_18_1080

Još uvijek razmišljaš trebaš li se natjecati u znanju na Gamesima? Prijave se bliže kraju i nema puno vremena za razmišljanje. Mi se nadamo da će te ovi razlozi uvjeriti.

Kreativni problemi

Dosta ti je suhoparne teorije na faksu i tražiš ispušni ventil u kojem bi oslobodio svoju kreativnost? Ako da, onda je ovo tvoj sretan dan jer su Gamesi mjesto gdje možeš izbaciti štrebanje iz vokabulara i napokon osloboditi STEMovca u sebi rješavajući kreativne probleme modernog doba primjenom stečenog znanja i vještina.

Dream team

I ti i mi znamo da u tebi leži veliki STEMovac koji samo što nije pokorio svijet. Ali zašto pokoriti samo svijet kad možeš cijelu galaksiju ako se udružiš u tim s velikanima poput tebe?

Uči od najboljih

Na Gamesima ćeš imati priliku ne samo raditi s najboljima, već i učiti od najboljih. Mentori koji će te voditi kroz zadatke stručnjaci su u svom području, prepuni znanja i iskustva koje će moći osobno podijeliti baš s tobom i tvojim timom.

Spoji ugodno s korisnim

Gamese će doći podržati i razni poslodavci koji žele upoznati baš STEMovce poput tebe. Naše su partnerske tvrtke, baš kao i Gamesi, okrenute novim tehnologijama, inovaciji i napretku. Sigurni smo da ne želis propustiti priliku da se s njima povežeš.

Opušteno je novo stresno

Ako zamisliš natjecanje bez stresa i vremenskog pritiska u kojem imaš slobodu raspodijeliti vrijeme kako ti paše, onda dobiješ Gamese. Ako još na to nadodaš natjecateljski duh uz opuštenu atmosferu, onda dobiješ natjecanje iz znanja na Gamesima.

Sviđa ti se ovakav stil natjecanja? Tko ne bi volio provesti 5 dana u Poreču spajajući ugodno s korisnim! Nemoj propustiti svoju priliku, požuri i prijavi se!